40 de imagini rare din culisele Titanic. Detaliile pe care nici fanii înfocați nu le-au observat

Au trecut mai bine de 20 de ani de la lansarea lungmetrajului lui James Cameron, bazat pe călătoria nefastă a Titanicului din 1912.

Povestea acelei nopți tragice și relațiile de iubire apărute la bordul navei au reușit să cucerească inimile publicului cu un succes răsunător. Filmul Titanic a câștigat 11 Oscaruri, inclusiv premii pentru cea mai bună imagine și cel mai bun regizor și a fost rampa de lansare a celor mai străluciți actori de la Hollywood.

Dar, să reproduci această poveste și să transmiți dezastrul care s-a produs nu a fost un lucru ușor.

Din fericire, distribuția și echipa au fost lăsate în mâinile lui James Cameron, care este celebru pentru determinarea sa de a atinge perfecțiunea. Filmările au fost o experiență incredibilă pentru toți cei implicați.

Iată cele mai fascinante descoperiri din spatele filmului Titanic:

 

Sursă: hepta/hypegalore

1 din 42

Regele improvizației

Atunci când Jack și prietenul său Fabrizio pășesc pentru prima oară pe Titanic, tânărul oportunist nu poate să nu împărtășească tuturor ce simte. Se ridică pe arcul navei, ridică brațele și strigă: "Eu sunt regele lumii!" Această replică a ajuns să fie una dintre cele mai memorabile din film. Surprinzător, această replică nu era inclusă în scenariul original. Leo a decis să o adauge pe cont propriu, iar Cameron a fost un mare fan și a păstrat-o.
22 Iulie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod