maşina

Cum îndrepţi bara de protecţie a maşinii fără să mergi la service: Cu apă fiartă!

Proprietarul unei maşini demonstrează cât de uşor poate fi îndreptată o îndoitură în partea din faţă a maşinii folosind doar o cratiţă cu apă clocotită.

Pe internet au apărut tot felul de soluţii pentru a îndrepta o îndoitură din caroseria maşinii. Cea mai simplă soluţie este să apelezi la un tinichigiu, dar treaba asta costă. Există, însă, reparaţii simple, pe care şoferii nu ştiu că le pot efectua singuri, foarte uşor şi repede, cu costuri zero.

Un tânăr a făcut o demonstraţie elocventă, remediind singur, în doar câteva secunde, o astfel de problemă. Înregistrarea video arată partea din faţă a unei maşini albe, cu o îndoitură vizibilă în zona proiectorului de ceaţă de pe partea şoferului.

Omul apare în cadru cu o cratiţă plină cu apă caldă, pe care o varsă încet peste porţiunea din plastic afectată, apoi se apleacă sub capotă şi împinge energic cu mâna, spre exterior, zona înfundată.

Aceasta revine imediat la normal şi arată impecabil.

Trucul funcţionează doar dacă este aplicat pe plasticul îndoit, relatează Daily Mail, care se întreabă de ce totuşi tânărul din imagini umblă descălţat pe lângă balta de apă fierbinte, riscând să se opărească.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod