Cum arată acum actorii din serialul Familia Bundy, la 29 de ani de la filmări

A fost unul dintre cele mai îndrăgite seriale care te amuză chiar şi astăzi! Dar oare cum arată acum actorii din "Familia Bundy", la 29 de ani de la filmări?

Îţi vine să crezi că au trecut 29 de ani de când s-au început filmările la unul dintre cele mai apreciate seriale de comedie care ne făcea să râdem în hohote? Peggy, Al, Kelly şi Bud au reuşit să înnebunească o lume întreagă şi să se facă extrem de iubiţi, rămânând mereu în mintea noastră cu anumite replici sau grimase.

"Married... with children" sau "Familia Bundy" (cum a fost tradus la noi), care a fost filmat între 1987 - 1997, a făcut ravagii în toată lumea, iar actorii principali Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate şi David Faustino au reuşit să ne amuze cu modul original în care abordează problemele neobișnuite ale unei familii obișnuite.

Tatăl este leneș, obsedat de decolteuri și de fotbal american și trăiește din comercializarea, fără tragere de inimă, a pantofilor. Mama este o cheltuitoare fără margini și o calamitate în bucătărie. Fiica este blondă, bine structurată, dar cu un IQ foarte subțire. Fiul este scund, plin de umor negru, iar visul lui destul de fățiș este să facă dragoste cu o fată.

"Love and marriage/Love and marriage/Go together like a horse and carriage (Dragostea şi căsnicia/ Dragostea şi căsnicia/ Merg mână în mână ca un cal şi o căruţă)"
sunt versurile care răsună şi acum în mintea multor fani. Dar ştiai că piesa folosită pentru coloana sonoră îi aparţine celebrului Frank Sinatra? La ce te gândeşti când auzi această melodie? Cu siguranţă că la Familia Bundy!

Certurile conjugale, ironiile subtile uneori şi grosolane alteori au reuşit să capteze interesul publicului şi a devenit unul dintre cele mai îndrăgite seriale de comedie.


Cuziorităţi despre serialul Familia Bundy:

  • Ştiai că Michael Richards (Kramer din Seinfeld) a dat o probă pentru a obţine rolul lui Al Bundy?
  • Ştiai că Bud şi Kelly Bundy au fost interpretaţi în episodul pilot de alţi actori (Tina Caspary şi Hunter Carson)?
  • Ştiai că producătorii l-au numit iniţial "Not the Cosbys", înainte de a ajunge la varianta "Married... with children"?
  • Ştiai că rolurile pentru Al şi Peg Bundy au fost prima oară oferite lui Sam Kinison (comediant) şi Roseanne Barr (actriţă)?
  • Ştiai că Ed O'Neill i-a cucerit tocmai cu modul în care îşi făcea intrarea pe uşă în timpul audiţiilor?
  • Ştiai că Ed O'Neill a dezvăluit după terminarea filmărilor că nu prea a suportat-o pe actriţa Amanda Bearse, cea care o interpreta pe vecina lor Marcy?
  • Ştiai că Ed O'Neil a fost singurul personaj care a apărut în toate cele 260 de episoade ale serialului şi a fost plătit cu 500.000 de dolari pe episod?
  • Ştiai că faimosul caine Buck - rasa Briard, a făcut parte din echipa "Married with children" încă din prima zi până în cel de-al zecelea sezon.
    Buck a murit pe 25 mai 1996 la vârsta de 13 ani.
  • Ştiai că Ed O'Neil a aflat de la trecători despre anularea serialului, în timp ce se afla în vacanţă? A auzit întâmplător un cuplu care vorbea despre o ştire din ziar care anunţa că producţia serialului va fi anulată. El le-a făcut cinste cu o masă celor care i-au dat vestea.

Familia Bundy, atunci si acum

S-au reunit în 2015


În 2015, cele patru personaje principale s-au reunit pentru o apariţie publică, iar din fotografiile făcute atunci par a fi tot uniţi ca o familie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod