Claudiu Zamfira:  “Nu concep sa nu fie muzica, sub orice forma ar fi ea”

Claudiu Zamfira are 23 de ani si este din Targoviste. A cantat la auditiile Vocea Romaniei piesa "Ochii tai" si a ajuns in echipa lui Moga, in cea de-a doua editia a competitiei.

Cum s-a schimbat viata lui de la Vocea Romaniei si pana azi si ce surprize ne pregateste, aflam in interviul de mai jos:

Cateva cuvinte despre tine.
Am 23 de ani, sunt din Targoviste. Sunt un om simplu, cu aspiratii mari de la viata! Imi doresc o cariera muzicala de succes, pentru ca muzica este refugiul meu, modul de exprimare care ma face fericit.

La ce vârsta ai început să cânți? Ai luat lecții de canto?

Am inceput sa cant de la varsta de 5 ani, in cadrul unei serbari la gradinita, unde mi-au fost observate calitatile muzicale si de atunci, incurajat fiind, am continuat sa cant si o fac si in prezent din tot sufletul.

Nu am luat lectii de canto, cu exceptia perioadei de la Vocea Romaniei, in rest, am fost autodidact.

La ce competiții ai participat până acum și ce premii ai câștigat?
Am participat la cateva concursuri la nivel judetean, la care in mare parte am obtinut locul  si la diverse emisiuni locale, din Targoviste.
Insa competitia ce avea sa puna o amprenta asupra viitorului meu, a fost Vocea Romaniei. Am facut parte din echipa lui Marius Moga in cea de-a doua editie a concursului si sunt tare mandru! Acolo am cunoscut o multime de oameni talentati, am luat contact cu un public numeros, cu o scena atat de importanta si am legat cele mai frumoase prietenii.

Asa am devenit si artist al casei de discuri Red Clover Media! Le-am trimis un demo, au fost incantati, au vazut potential in mine, iar acum construiesc caramida cu caramida un viitor frumos in lumea muzicala.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod