Cel mai așteptat film: "Star Wars: Trezirea Forţei" bate recordurile la bilete

Noua producție a generat un interes uriaș, fiind prima peliculă pentru care tichetele se vând masiv cu două luni înainte de premieră.

Cel mai recent trailer "Star Wars: Trezirea Forţei/Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", lansat luni, a stârnit o veritabilă frenezie în rândul fanilor celebrei serii cinematografice. Imaginile au avut un efect colosal, aceștia blocând, prin numărul uriaş de accesări, un site ce vinde bilete în precomandă la acest lungmetraj.

Biletele pentru filmul "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", ce va fi lansat pe 18 decembrie în Statele Unite, au fost puse în vânzare în sistem de precomandă simultan cu difuzarea trailerului, pe site-ul Fandango, care a fost blocat temporar din cauza numărului uriaş de accesări.

4,4miliarde de dolari este valoarea încasărilor la nivel mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din seria
Trailerul are o durată de două minute şi jumătate şi a fost prezentat în premieră în pauza unui meci de fotbal american difuzat de postul ESPN, generând ulterior peste 17.000 de mesaje pe minut pe platforma de microblogging Twitter, relatează agenția Reuters, citată de Mediafax.
În primele 20 de minute după lansare, trailerul a fost vizualizat pe YouTube de peste 220.000 de ori.

Materialul video, în care apar "veterani" ai francizei "Star Wars", precum Harrison Ford şi Carrie Fisher, alături de o serie de personaje noi, debutează cu o imagine ce o prezintă pe Rey (Daisy Ridley), presupusa fiică a prinţesei Leia (Carrie Fisher) şi a lui Han Solo (Harrison Ford).

Carrie Fisher apare în trailer în rolul prinţesei Leia, cu coafura ei celebră, şi este îmbrăţişată de Han Solo.
O absenţă notabilă este Mark Hamill, care îşi reia în film rolul Luke Skywalker, dar acest personaj nu apare în trailer, ceea ce a provocat nedumerirea fanilor.

În trailer apar şi alte personaje esenţiale pentru intriga peliculei, precum Finn (John Boyega), Kylo Ren (Adam Driver) şi Darth Vader.

 

Cumpără acum biletul la "Star Wars: Trezirea Forţei" pe Cinemagia.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod