reclamă video

Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun: Cei doi ursuleţi care au cucerit lumea - VIDEO

Competiţia pentru titlul neoficial de cea mai frumoasă reclamă de Crăciun continuă în toată lumea. Clipul realizat pentru aeroportul londonez Heathrow are ca protagonişti doi adorabili ursuleţi de pluş.

Heathrow este primul aeroport care a intrat în cursa pentru cea mai frumoasă reclamă de sărbători şi, conform aşteptărilor, a lansat un clip emoţionant. Intitulat "Venind acasă - cel mai mare dar pentru toţi", acesta are ca eroi doi ursuleţi de jucărie care evocă un cuplu în vârstă ce se întoarce acasă pentru a petrece Crăciunul.

Imaginile le prezintă pe cele două personaje adorabile, Mr şi Mrs Bair, în timp ce merg prin aglomeratul aeroport londonez după aterizarea avionului cu care au zburat, pentru a se întâlni cu rudele lor.

Cei doi se descurcă destul de greu cu bagajele pe care trebuie să le care spre ieşire, apoi ei se opresc pentru a cumpăra un cadou. Ce se întâmplă mai departe vei descoperi urmărind videoclipul.

ursule?i

Merită adăugat faptul că filmările au durat trei zile şi s-au desfăşurat în timp ce aeroportul era pe deplin funcţional. O echipă specială s-a ocupat de toate aranjamentele şi a rezolvat provocările multiple ridicate de filmările în terminale şi în locurile cu acces restricţionat.

Clipul realizat de o companie franceză, Havas, a fost difuzat pe YouTube şi pe releţele de socializare la mijlocul acestei luni, cu prilejul celei de-a 70-a aniversări a aeroportului Heathrow, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod