Cea mai cool mătușă! Se poate transforma în orice personaj

Nu te-ai aștepta ca la o convenție cosplay, unde oamenii se costumează în diverse personaje din filme, desene animate sau cărți, să-și facă apariția o pensionară.
Acesta este și motivul pentru care oamenii s-au îndrăgostit imediat de Solange din Manaus, Brazilia. 

Cunoscută sub numele de scenă Tia Sol, adică Mătușica Soare, Solange se costumează în diverse personaje celebre și o face atât de bine încât a devenit o vedetă online, iar povestea sa este deja virală. Solange își face singură costumele, cumpărând piese diferite pe care apoi le asamblează.

"Un prieten mi-a spus că nu am curaj să fac asta. Mi-am ales un personaj și am făcut costumul fără să spun nimănui", a declarat femeia pentru buzzfeed.com. 

Deși a devenit foarte populară pe internet la nivel global, simpatica mătușă participă numai la evenimentele din orașul său.
"Nu ratez niciun eveniment de cospaly din orașul meu. Mi-ar plăcea să ajung și în alte orașe, dar ați văzut cât de scumpe sunt biletele?"

"Nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de apreciată de tineri. Mi-am făcut o mulțime de prieteni", a mai spus Solange.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod