Miercuri... "Asteapta pana se intuneca"

Aceasta este una dintre propunerile pe care ti le facem vizavi de timpul tau liber de miercuri.
Aceasta este una dintre propunerile pe care ti le facem vizavi de timpul tau liber de miercuri. Asadar, vorbim despre un film, o piesa de teatru si un concert.

Pelicula "Astepta pana se intuneca" ruleaza la Cinemateca - Sala Eforie, incepand cu ora 19.00. Dar sa vedem in mare despre ce este vorba.

Sotul lui Susie este rugat de o femeie sa pastreze o papusa, in timp ce coborau dintr-un avion, dupa care femeia dispare. Mike si Carlino sunt doi tipi care descopera corpul femeii moarte in apartamentul lui Susie, lasat acolo de partenerul lor, Harry Rote.
Faptul ca Susie este oarba ii va ajuta pe acestia sa caute papusa plina de droguri pierduta undeva. Mike pretinde ca este un vechi prieten de-al sotului lui Susie si inventeaza o poveste despre papusa pe care o cauta toata lumea. Rote este insa un ucigas cunoscut si rabdarea lui in preajma lui Susie se pierde pe masura ce aceasta isi da seama de nefirescul unor situatii. Va reusi ea sa scape cu viata? Sursa: Cinemagia.ro

Daca nu vrei sa mergi la film, iti propunem o piesa de teatru. Este vorba despre "Sefele", care ruleaza la Teatrul Odeon, incepand cu ora 19.00.
Din distributie fac parte Dorina Lazar, Coca Bloos si Emilia Dobrin. Pretul biletului este de 21.20 lei, redus - 12.72 lei.

La final nu trebuie sa ratezi concertul "Buika", la Bucuresti. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului, incepand cu ora 19.30. Pretul biletelor variaza intre 65 - 190 lei.

Buika a lansat in 2009 albumul "El Ultimo Trago", un disc inregistrat cu Chucho Valdez si produs de Javier Limon. Albumul este considerat a fi un tribut adus artistei Chavela Vargas.
22 Iunie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod