Carmen Negoita, schimbare de look de ziua ei! Iata cum si-a vopsit parul!

Carmen Negoita si-a aniversat ieri ziua de nastere, iar cadoul pe care si l-a facut a fost o schimbare de look binevenita pentru participarea la o noua editie a London Fashion Week.
Fashion bloggerul si-a inceput ziua aniversara alaturi de copii sai, Ingrid si Harry, pe care i-a insotit in prima zi de scoala. Imbracata cu pantaloni cu print arhitectural si camasa aurie, Carmen le-a fost alaturi asteptand cu emotii primele clase ale noului an scolar.

Apoi, fashion bloggerul a trecut pragul salonului hairstylistului sau pentru a recurge la o spectaculoasa schimbare de look. Dupa ce, in urma cu mai bine de doua luni, si-a scurtat parul, alegand o tusoare androgina, Carmen a ales de aceasta data sa il vopseasca intr-o nuanta de roz.

Un nou look tocmai potrivit pentru a atrage privirile la London Fashion Week, saptamana modei la care participa, pentru a patra oara consecutiv, incepand de maine.

„Imi place sa experimentez, atat ca si vestimentatie, cat si in ceea ce priveste coafura si look-ul meu, in general.
Asa cum am mai spus, contrar parerilor, poti fi foarte feminina si poti purta haine elegante chiar daca esti tunsa scurt. Mi-am dorit de mult timp acest tip de tunsoare si ma bucura faptul ca cei din jur imi spun ca imi sta mult mai bine asa decat cu parul lung. Am avut o zi de nastere foarte incarcata, obositoare pe alocuri. Abia seara am reusit sa ma relaxez sarbatorind, la restaurant, alaturi de familie si de cateva prietene apropiate. Nu am avut timp pentru o mare petrecere pentru ca joi plec la Londra, iar bagajele iau mult timp sa fie facute”
, povesteste Carmen Negoita.

Carmen Negoita va participa la o noua editie a London Fashion Week.
La festivalurile precedente, fashion bloggerul roman a fost fotografiat si intervievat de jurnalistii de la mari publicatii internationale, aparand ulterior in reviste de moda prestigioase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod