hotel

Secretele hotelurilor conform specialiștilor

Atunci când stai într-o cameră de hotel, există anumite lucruri la care te aștepți: așternuturile nu sunt atât de curate pe cât ai vrea, patul nu este la fel de comod ca cel de acasă și se poate să nimerești lângă alți oaspeți foarte gălăgioși. Iată care sunt secretele hotelurilor potrivit specialiștilor!
Vrei să știi care sunt secretele hotelurilor conform specialiștilor?

Cel mai bun moment pentru a sta la hotel este într-o duminică la început de lună


Motivul? Călătorii se pregătesc de plecare, iar persoanele care călătoresc în interes de afaceri n au ajuns încă, ceea ce înseamnă că există mai multe camere din care poți alege.

S-ar putea să împarți hotelul cu o celebritate, dar nu vei ști


Multe hoteluri respectă intimitatea celebrităților și alte dorințe ale vizitatorilor cunoscuți, pentru o ședere liniștită. Potrivit membrilor forumurilor care au lucrat direct cu celebritățile, acestea au tendința de a ieși noaptea când sunt mai puțin oameni prin hotel și planifică transportul direct prin managementul hotelului.

Ar trebui să stai departe de paharele din hotel


Multe dintre discuțiile concentrate pe paharele din hotel au concluzionat că ar trebui să încerci să le eviți, dacă este posibil, deoarece acestea au cele mai multe bacterii din întreaga cameră de hotel.

Așternuturile nu sunt atât de curate pe cât ai spera


Acesta este un aspect la care probabil că te așteptai. Dar, dacă te gândești, probabil că nici acasă nu ai grijă de așternuturi exact cum ar trebui întotdeauna.

Hotelurile și autoritățile locale au o relație bună în cele mai multe cazuri


Când te gândești câte persoane trec printr-un hotel și câte din acele persoane sărbătoresc ceva sau vin în vacanță, nu este greu să-ți imaginezi cât de des trebuie să vină autoritățile locale în vizită. În cele mai multe cazuri, managementul hotelului are o relație excelentă cu autoritățile locale și cu unitățile medicale.

Multe hoteluri plătesc serviciile de curățenie per cameră


Hotelurile aleg să plătească persoanele responsabile pentru curățenie pentru numărul de camere pe care le curăță. Acest lucru înseamnă că atunci când o cameră este foarte murdară necesită mai mult timp pentru a fi curățată, ducând la un profit mai mic pentru persoanele responsabile pentru curățenie.
Acest lucru înseamnă că nu ar fi rău să menții lucrurile relativ ordonate.

De asemenea, este recomandat să te porți frumos cu angajații hotelului, deoarece aceștia îți pot oferi beneficii dacă se simt înclinați să facă asta.
iulia-mirica
23 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod