Noi delicii la malul mării, în staţiunea tineretului, Costineşti

Staţiunea Costineşti este mai bogată, din această săptămână, cu un nou restaurant care va funcţiona pe întreaga perioadă a sezonului estival.

Springtime a deschis sâmbătă cel de-al 25-lea restaurant al lanţului, iar turiştii care-şi petrec vacanţa în Costineşti se vor putea bucura de acum înainte de preparatele proaspete într-un restaurant spaţios, amenajat modern, pregătit să servească peste 600 de turişti pe oră.

Amplasat în centrul staţiunii Costineşti, în apropiere de MegaDiscoteca Tineterului, restaurantul  devine astfel cea de-a doua locaţie Springtime de la malul Mării Negre, după cea din Neptun.

„Decizia de a deschide un nou restaurant pe litoral a venit ca urmare a interesului tot mai crescut faţă de produsele noastre, precum şi ca urmare a cererii venite din partea turiştilor care îşi doreau în Costineşti un restaurant cu un meniu diversificat, dar care să ofere şi încredere, adică să respecte toate standardele de calitate şi de siguranţă a alimentelor“, a spus Maissam Mrad, Managing Director Springtime.



În plus, noul restaurant este cea de-a treia locaţie Springtime dotată cu „linie caldă” ceea ce înseamnă că o echipă de bucătari cu experienţă va pregăti turiştilor printre altele şi mâncăruri gătite după reţete tradiţionale româneşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod