Frumuseţea Japoniei. 20 de imagini care te vor impresiona

Florile de cireş şi festivalul dedicat lor, care se desfăşoară în fiecare primăvară la începutul lunii aprilie în Japonia, atrag mii de turişti din întreaga lume an de an.
Perioada înfloririi cireşilor, numită Hanami, este sărbătorită în întreaga Japonie. Dar nu numai cireşii sunt cei care atrag turiştii, ci şi alte frumuseţi naturale impresionante ale acestei ţări.

Un alt spectacol al naturii are loc primăvara în Hitachi Seaside Park, un parc de agrement din oraşul Hitachinaka, prefectura Ibaraki, când milioane de plante din specia Nemophila înfloresc şi acoperă un câmp întreg cu flori albastre.

Iar pentru cei care iubesc animalele sălbatice şi vor să le observe de aproape, oraşul Nara este destinaţia perfectă.
Aici căprioarele sunt considerate animale sacre, fiind protejate şi hrănite de localnici şi turişti. Graţioasele animale se plimbă nestingherite prin oraş, aşteptând să primească gustări din partea oamenilor, iar seara se retrag în pădure.

Atrasă de aceste locuri uimitoare, o fotografă din Rusia a decis să surprindă frumuseţea Japoniei primăvara. Descoperă fotografiile uimitoare realizate de Kristina Makeeva.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod