De ce merită să vizitezi Bulgaria: 10 imagini superbe din țara vecină

Tot mai mulți turiști din țara noastră aleg Bulgaria ca destinație de vacanță. Aceste imagini explică de ce.

Bulgaria rămâne una dintre destinațiile de vacanță preferate ale românilor. Iar noile reguli impuse de autoritățile de la Sofia pentru intrarea în această țară simplifică trecerea graniței. Astfel, potrivit ordinului ministrului sănătății bulgar, intrat în vigoare la data de 28 iulie 2020, cetățenii români care sosesc din România nu trebuie să mai prezinte declarația pe proprie răspundere prin care confirmau că au luat cunoștință și își asumă riscurile privind îmbolnăvirea cu COVID-19 și se obligau să respecte măsurile anti-COVID aplicabile pe teritoriul Bulgariei.

În prezent, nu există condiții speciale sau alte măsuri obligatorii privind regimul de intrare și tranzit pe teritoriul Republicii Bulgaria pentru cetățenii care sosesc din România.



Pentru cei care încă nu și-au făcut planuri de vacanță, Bulgaria rămâne o opțiune bună.

Iar imaginile pe care Nikolai Alexiev le-a publicat pe Bored Panda constituie o pledoarie convingătoare pentru a vizita această țară. De la începutul pandemieiei, fotograful bulgar a mers în mai multe locuri pitorești, precum împrejurimile Sofiei, munții Vitoșa, munții Rila și Stara, unde a realizat o serie de cadre superbe. Mai multe imagini surprinse de Alexiev pot fi admirate pe conturile lui de Instagram și Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod