Cum găseşti cel mai avantajos city break din următoarele 3 luni

Mereu am fost adeptul city breakurilor. Pe principiul “puţin şi bun”. Şi dacă se poate şi des, atunci e perfect. Poate şi de aceea sunt cu ochii pe tot ce mişcă pe acest mod de petrecere a

Mereu am fost adeptul city breakurilor. Pe principiul “puţin şi bun”. Şi dacă se poate şi des, atunci e perfect. Poate şi de aceea sunt cu ochii pe tot ce mişcă pe acest mod de petrecere a timpului liber, care câştigă din ce în ce mai mult teren şi la noi. tramvai-dresda

Hai să vă povestesc azi despre opţiunea Weekend Flight Search lansată de cei de la Vivolis – prima platformă full mobile de rezervări din România. Îţi dai seama că m-am jucat cu ea, am întors-o pe toate părţile, am testat-o şi am “răsverificat-o” până am scris de ea.

Că aici nu ne batem joc. :P

Ce face de fapt acest WFS? Păi îţi arată în ce week-end poţi călători la cel mai bun preţ spre destinaţia aleasă. Şi am luat ca exemplu Viena, capitala Austriei.

I-am spus aplicaţiei că vreau să merg la Viena într-un week-end din decembrie, să plec vinerea şi să stau 2 nopţi. Puteam să aleg să plec şi joi sau sâmbătă. Depinde de fiecare, cum îşi poate lua liber de la serviciu.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod