Concedii reușite în Noul An: cele mai bune destinații de vacanță în 2020

În 2020 destinațiile de călătorie devin tot mai variate din punct de vedere cultural, dar și în funcție de evenimentele care vor avea loc. De la ecoturism la aventuri într-un decor nou cele mai bune destinații de vacanță în 2020 te vor inspira să-ți planifici o călătorie de vis armonizată cu stilul și personalitatea ta.
Anul 2020 îți aduce noi posibilități de a călători, indiferent de preferințe, program sau durata concediului. Unele destinații sunt deja clasice cum ar fi Italia, care iese mereu pe primele locuri în cadrul chestionarelor realizate. Și Hawaii este o destinație care nu se demodează, reprezentând visul multor călători din jurul lumii. Pe de altă parte, există și locuri care au avut o popularitate intensă, dar au dispărut brusc din radarul de variante considerate ideale pentru călătorii. Dacă inițial Islanda era extrem de solicitată în prezent nu reprezintă deloc o prioritate pentru turiști. Explicația constă în faptul că majoritatea vizitatorilor au fost atrași de pozele spectaculoase de pe Instagram, dar au mers acolo fără să cunoască în detaliu felurile de mâncare și cât de scumpe pot fi.
 
Dacă nu ai fost în Hawaii sau Italia trebuie neapărat să mergi în 2020, dar dacă ești în căutarea unei destinații diferite, cu posibilități nelimitate și care să te facă să simți că ai corpul și sufletul în armonie este ideal să optezi pentru una dintre cele mai bune destinații de vacanță în 2020.
Călătorii experimentați au alcătuit lista cu cele 4 locații, care elimină sentimentul pe care îl ai când mergi la Veneția, Barcelona sau în Bali (că ai fi vrut să ajungi cu câțiva ani în urmă ca să ai loc să respiri!).

 
Iată care sunt cele mai bune destinații de vacanță în 2020:

 
1.
Japonia

În ultimii ani Japonia a apărut din ce în ce mai des pe lista de preferințe a călătorilor, iar în 2020 se vor organiza Jocurile Olimpice în această țară, ceea ce o transformă într-o destinație excelentă pentru un concediu. Japonia îți oferă pârtii de schi și peisaje minunate, iar stațiunile turistice sunt deja populate de rețele de hoteluri de lux precum Hilton, Park Hyatt, Club Med și Ritz-Carlton.
De asemenea, preparatele culinare din Japonia îți vor dezvălui o savoare diferită și vei vedea că sushi pe care îl servești aici este cel mai gustos. Nu uita nici de tăiețeii ramen, deserturile neobișnuite și ceaiul verde aromat. Conexiunile dintre aeroporturi au fost îmbunătățite, iar Japonia este o destinație sigură pentru turiști și oferă o atmosferă cosmopolită, cu elemente tradiționale, completate de arhitectura aparte a clădirilor și muzicalitatea limbii.

 
2. Portugalia

Are prețuri rezonabile, iar deliciile culinare au un gust uimitor.
Nici sortimentele de vin nu sunt mai prejos și ai la dispoziție multe localuri cu o atmosferă tradițională, relaxantă.
Nu te limita să vizitezi Lisabona și orașele de pe malul mării din apropierea ei, ci explorează și Valea Douro și Porto, un oraș mic din nordul țării unde s-au deschis foarte multe hoteluri de lux și care este aproape de multe stațiuni ideale pentru călătorii individuale sau cu familia. Portugalia atrage foarte mulți jucători de golf și te poți caza în clădiri istorice, asemănătoare hanurilor, care se numesc pousadas. Vei putea vizita biserici, castele și mănăstiri care creează o atmosferă aparte, din vremurile de demult. Nu rata nici insulele Azore și Madeira, locații unice care îți oferă ape translucide, o natură luxuriantă și plaje relaxante cu nisip fin.

 
3. India

Precis ai auzit de Taj Mahal și de safari cu tigri, dar India are multe alte lucruri de oferit, care sunt de obicei trecute cu vederea.
Poți testa feluri de mâncare cu ingrediente variate și vei putea remarca atmosfera plină de culoare din orașe. Hotelurile de lux fac parte din rețele naționale precum Oberoi, Leela și Taj. Cele localizate în orașe îți oferă facilități de excepție, iar cele din afara spațiului urban sunt situate într-un decor unic, care îți va tăia respirația. Peste tot vei fi întâmpinat cu ospitalitate și vei primi ajutor și indicații când ai nevoie. Poți face expediții, poți alege croaziere pe râuri sau te poți delecta cu o călătorie cu trenul cu facilități la care nici măcar nu ai visat.

 
4. Puerto Rico

Nu numai că și-a revenit după uraganele devastatoare, dar a trecut printr-un proces de expansiune a spa-urilor și a stațiunilor turistice în ansamblu. Printre rețelele de hoteluri pe care le vei regăsi aici se numără JW Mariott, Waldorf și Four Seasons, cu peste o mie de camere de hotel noi, ca urmare a reconstrucției după impactul uraganelor.
Este o destinație de top din Caraibe pentru jucătorii de golf și toate traseele au fost restaurate.
Accesul spre Puerto Rico este rapid și nu vei uita prea curând un concediu petrecut în acest loc cu ape cristaline, aproape de cer și ocean, plin de distracție, cu facilități de lux pentru îngrijire, relaxare și activități sportive sau de explorare a naturii.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
21 Ianuarie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod