Club VIP Europa FM va trimite la Hollywood

26 Februarie 2010
Nimic nu e mai fascinant pentru o iubitoare de film decat sa ajunga la Hollywood pe covorul rosu. Fix asta ti se poate intampla si tie, prin intermediul unui concurs lansat pe site-ul postului Europa FM...
Nimic nu e mai fascinant pentru o iubitoare de film decat sa ajunga la Hollywood pe covorul rosu. Fix asta ti se poate intampla si tie, prin intermediul unui concurs lansat pe site-ul postului Europa FM, www.europafm.ro.
 
Intrand pe www.hollywood.europafm.ro si raspunzand pana pe 6 martie la intrebarile "Cine crezi ca va castiga cele mai multe premii la editia din 2010 a Premiilor Oscar" si "De ce ti-ai dori sa mergi la TCM Classic Film Festival de la Hollywood?", poti castiga un premiu la care viseaza orice iubitor de filme bune.

Castigatorul va primi o excursie pentru doua persoane adulte la Hollywood, care include: zborul dus-intors Bucuresti - Los Angeles, 5 nopti de cazare cu mic-dejun inclus la faimosul hotel Rooswelt, situat in Hollywood si cate un permis valabil patru zile pentru accesul la Festival. In plus, 10 dintre cele mai interesante raspunsuri postate pe forumul europafm.ro vor fi recompensate cu premii speciale TCM.

TCM (Turner Classic Movies) pregateste primul Festival de film clasic TCM Classic Film Festival, care se va derula in perioada 22-25 aprilie la Hollywood. Considerat o sarbatoare a industriei cinematografice, Festivalul isi propune sa traverseze in imagini intreaga istorie a cinematografiei hollywoodiene.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • paulo pe 13 Apr 2014, 22:41
    vreau sa ma duc la Hollywood

    am un super talent la ,kun fu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod