Activități ideale pentru o vacanță cu familia în Dubai

Dispunând de atracții interesante pentru toate vârstele, inclusiv hoteluri și restaurante pentru familii, parcuri tematice, parcuri acvatice și multe altele, Dubai este destinația de alegere pentru o escapadă de familie. Iată câteva idei care să vă inspire. Luați un pix și începeți să planificați. Vă promitem că veți fi încântați!

HOTELURI IDEALE PENTRU FAMILIE

 
Foto: Dubai Economy and Tourism / LEGOLAND HOTEL


Recent inauguratul LEGOLAND® Hotel de la Dubai Parks and Resorts este un hotel de familie cu 250 de camere complet realizat în tematica LEGO, care cu siguranță va captiva pe deplin imaginația copiilor. Hotelul multicolor, cu cinci etaje, a fost conceput pentru a transporta familiile într-o lume jucăușă, în timp ce se îmbarcă în aventura supremă LEGO. Oaspeții pot căuta o construcție la dimensiune completă a iubitului Ollie Dragonul în timp ce conduc până la hotel, în plus față de grafica de perete cu tematică LEGO® și covoare care acoperă fiecare etaj al hotelului. Copiii se pot alătura, de asemenea, la atelierele interesante de construcții LEGO, își pot alimenta imaginația urmărind Maeștri Constructori de Modele la locul de muncă sau se pot răsfăța cu un bufet delicios pentru copii la Bricks Family Restaurant.
 
Foto Dubai Economy and Tourism / Atlantis The Palm / Aquaventure
 

Stațiunea de lux emblematică de pe malul oceanului Atlantis, The Palm este printre cele mai căutate hoteluri pentru familii din Dubai. Stațiunea găzduiește Clubul pentru copii Atlantis pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani, Zona pentru adolescenți cu vârste între 13 și 18 ani care caută un spațiu dedicat pentru a se relaxa cu cele mai noi tehnologii în domeniul jocurilor digitale, Locul de joacă Little Pirates, iar proprietatea oferă chiar și servicii de babysitting. Întreaga familie se poate bucura de o varietate de opțiuni de divertisment în aer liber și de activități în apă la Aquaventure Waterpark, The Lost Chambers Aquarium și The Ambassador Lagoon. Cei mici se pot îmbarca, de asemenea, într-un tur special din spatele casei Acvariului pentru a întâlni echipa incredibilă de acvarişti, scafandri și îngrijitori ai celor 65.000 de animale marine ale proprietății.

Foto Dubai Economy and Tourism / Jumeirah Beach Hotel


Jumeirah Beach Hotel este recunoscut imediat după designul său în formă de val și are o multitudine de activități pentru întreaga familie - de la terenuri de tenis și squash și un centru de activități pentru tineri, punând la dispoziție instrumente muzicale. Oaspeții mici, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani, se pot bucura de clubul KiDS al proprietății, care oferă activități precum trambulină, jocuri de societate și sesiuni de dans. De asemenea, oaspeții se pot bucura de acces gratuit nelimitat la parcul acvatic Wild Wadi.
 
Foto Dubai Economy and Tourism / Manzil Downtown
 

Un refugiu urban care oferă un aer distinct arabesc, Manzil Downtown este situat în centrul zonei animate și pline de viață din centrul orașului Dubai. Proprietatea se află la câțiva pași de Dubai Mall, Dubai Opera și Burj Khalifa, ceea ce o face un centru ideal pentru a explora cele mai bune atracții din Dubai.

ACTIVITĂȚI PENTRU CEI MICI


Foto: Dubai Economy and Tourism / Olioli


Cei mici se pot juca, se pot împrieteni și învăța la Olioli, un muzeu interactiv de joacă pentru copii. Zona de joacă din interior include opt galerii și peste 40 de exponate inspirate din munca unor educatori de seamă, artiști și psihologi de dezvoltare.

Dar, haideți să vedem unde puteți găsi un loc pentru ca cei mici să învețe și să se joace: KidZania.
 
Foto: Dubai Economy and Tourism


Acesta este un loc de joacă la interior și un vast parc tematic educațional situat în Dubai Mall. Ideal pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 16 ani, KidZania oferă configurații realiste în care copiii pot învăța despre peste 70 de profesii diferite și despre lumea reală, totul în acest oraș interactiv. De la găzduirea propriului spectacol de divertisment, la cum să gătească pizza și la conducerea propriului magazin, oportunitățile de distracție și educație sunt nesfârșite.

Când vă aflați în Dubai, luați-vă familia și vizitați o pădure tropicală: The Green Planet
 
Foto: Dubai Economy and Tourism / The Green Planet


Acesta este un bio-dom incredibil, care găzduiește o pădure tropicală care adăpostește peste 3.000 de plante, păsări și animale. Vizitatorii se pot bucura de o întâlnire personală cu leneșul, în timp ce mamiferul somnoros se plimbă liber printre floră, întâlnește lemuri prietenoși sau explorează Australia Walkabout pentru a arunca o privire asupra wallabiilor sau Australian Carpet Python. Alte oportunități neobișnuite la The Green Planet includ campingul peste noapte în pădurea tropicală, snorkelingul cu piranha sau chiar a fi îngrijitor de grădina zoologică pentru o zi.

Trebuie să petreceți o zi la uimitorul Dubai Safari Park
 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Dubai Safari Park


Cuprinzând 119 hectare de câmpii deșertice, piste de mașină și alei pietonale umbrite de verdeață, Dubai Safari Park este o vizită de neratat pentru orice iubitor de animale. Adăpostind deja 250 de specii și 3.000 de animale individuale, terenurile masive ale parcului pot găzdui 5.000 de creaturi odată ce programul de reproducere și conservare al proiectului își atinge ținta. Descoperiți cele cinci zone diferite din Dubai Safari Park și experiențele fascinante care vă așteaptă.

EXPERIENȚE PLINE DE ADRENALINĂ

 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Now You See Me – MOTIONGATE DUBAI


MOTIONGATE™ Dubai oferă un labirint de distracție promițând să păstreze inimile tinere captivate. Parcul tematic a introdus două roller coaster, primele în lume. În cursa John Wick: Open Contract, oaspeții își încep călătoria la emblematicul Hotel Continental înainte de a se îmbarca într-o călătorie intensă, plină de acțiune, care recreează aventurile periculoase ale lui John Wick, în timp ce coasterul alergă pe o pistă 4D care oferă rotiri de freestyle înainte și înapoi. Călătoria Now You See Me: High Roller le permite oaspeților să experimenteze direcția magistrală a filmului în timp real printr-o serie de iluzii optice, spectacole de magie și povestiri captivante.

Foto: Dubai Economy and Tourism / IMG World of Adventures


IMG World of Adventures, cel mai mare parc tematic interior din Dubai, este locul perfect pentru a petrece ziua cu familia. Oaspeții pot explora cinci zone tematice de aventură, inclusiv Marvel, Lost Valley, Cartoon Network, IMG Boulevard și Novo Cinemas pentru o zi plină de acțiune, plină de senzații tari, râsete și distracție, și se pot întâlni cu personaje foarte îndrăgite, inclusiv The Powerpuff Girls și Avengers.

Foto: Dubai Economy and Tourism / Sky Views Dubai

 
Întreaga familie se va distra la Sky Views Dubai la Address Sky View. Este atracția recent deschisă a orașului, care duce vizitarea orașului la noi culmi. Căutătorii de aventură pot experimenta Edge Walk și Sky Glass, situate la etajele 52 și 53 ale emblematicului hotel Address Sky View, cu turnuri gemene. De asemenea, oaspeții își pot înfrunta temerile și pot călări pe uluitor Sky Slide, în care aluneci pe o podea la mai mult de 219,5 metri deasupra solului.

Bucurați-vă de Old Dubai

 
Foto: Dubai Economy and Tourism
 

Urcă-te la bordul unui troleibuz tradițional pentru o experiență captivantă prin Vechiul Dubai cu Heritage Express. Turul ghidat de trei ore cuprinde zeci de atracții istorice, inclusiv Grădina Moscheea Jumeirah și Muzeul Etihad. Experiența specială este adusă la viață prin povestiri de la ghizii locali din Emirate. Aceasta este modalitatea perfectă pentru întreaga familie de a afla mai multe despre cultura și istoria unică a orașului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod