4 destinaţii ieftine de 1 Mai

Vama Veche este preferată în special de către adolescenţi şi tineri, pentru că oferă posibilităţi nelimitate de distracţie. Dacă îţi place muzica rock şi eşti fascinată de perioada hippie aici este locul tău.
Ca în fiecare an, românii vor avea parte de o minivacanţă de 1 Mai. Posibilităţile de călătorie sunt numeroase, însă majoritatea le preferă pe cele mai accesibile ca preţ, mai ales că perioada sărbătorilor pascale i-a supus pe creştinii din România la nişte cheltuieli colosale.

Află care sunt cele mai ieftine dintre destinaţiile preferate ale românilor pentru a sărbători Ziua Muncii şi alege-o pe cea care ţi se potriveşte pentru a-ţi petrece minivacanţa de 1 Mai:

1. Vama Veche

Această destinaţie este preferată în special de către adolescenţi şi tineri, pentru că oferă posibilităţi nelimitate de distracţie. Este imposibil să nu găseşti aici ceva pe gustul tău, mai ales dacă eşti un împătimit al petrecerilor cu muzica rock şi un nostalgic al perioadei hippie.

Concertele sunt în floare în această staţiune, iar cazare găseşti în pensiuni şi hoteluri, cu preţuri care încep de la 100 de lei pe noapte pentru o cameră dublă.
Ai posibilitatea să stai şi în gazdă, cu 50 de lei pe noapte, sau cu cortul, în zonele special amenajate, contra unei taxe de camping de 25 de lei pentru fiecare cort.

2. Constanţa

Pentru cei care vor să se plimbe şi să se relaxeze şi preferă liniştea în locul concertelor şi a agitaţiei din Vamă, Constanţa este destinaţia ideală. Acest oraş universitar beneficiază de un port superb, iar o altă atracţie turistică este celebrul Cazino.

Destinaţie de familişti, acest oraş de pe malul mării îţi oferă posibilitatea de a te caza cu 100 de lei pe noapte într-o cameră dublă dintr-un hotel de două stele, preţurile crescând până la 250 de lei pe noapte pentru o cameră mai modernă.
Garsonierele, apartamentele şi vilele nu lipsesc nici ele, preţurile de cazare plecând de la 70 de lei pentru o persoană.

3. Nisipurile de Aur

Concediile pe litoralul vecinilor noştri bulgari au devenit foarte populare în ultimii ani, mai ales că aceştia pun la dispoziţie oferte all inclusive foarte accesibile ca preţ. Un sejur de 4-5 nopţi în Bulgaria costă între 600 şi 1300 de lei, iar serviciile oferite includ cazare, 3 mese pe zi şi acces la piscine sau alte facilităţi pe care le oferă hotelul, în funcţie de caz.

Dacă poţi beneficia de un concediu de 5 zile, nu ezita să studiezi oferta hotelierilor bulgari, căci e aproape imposibil să nu găseşti ceva care să se muleze cu precizie pe dorinţele şi pe buzunarul tău.

4.
Destinaţii exotice: Dubai


În ciuda lipsei de proximitate, Emiratele Arabe au renunţat de curând la legea ce impunea obţinerea unei vize pentru vizitare pentru turiştii din România şi încă alte câteva ţări europene. Cu această ocazie, preţurile pentru astfel de destinaţii exotice au devenit şi ele tot mai accesibile.

Dovadă a tendinţei românilor de a vizita astfel de locuri este creşterea cu aproape 10% faţă de anul trecut a cererii pentru transport şi cazare în aceste zone.

Preţurile unui sejur în Dubai pornesc de la 400 de euro de persoană şi includ transportul şi cazarea, uneori şi micul dejun la hotel. Pentru opţiunea all inclusive, turiştii români trebuie să scoată din buzunar încă cel puţin 200 de euro, însă calitatea serviciilor justifică preţurile, potrivit celor care au călătorit deja în Emirate.
26 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod