Cât costă o casă de vedetă: Whoopi Goldberg își vinde vila cu piscină, bar în pivniță și grădină ca-n Rai

Casa din California în care Whoopi Goldberg a locuit peste 25 de ani este de vânzare. Vedeta a cumpărat-o în 1993 cu 2,5 milioane de dolari și poate scoate un profit frumușel.

Pământul își ia înapoi ce este al său: 17 locuri abandonate de oameni, recucerite de natură

Cu toată tehnologia noastră, nu ne putem pune cu natura. Aceste imagini ne dovedesc încă o dată că ea este mai puternică și își ia înapoi ceea ce îi aparține.

Cum s-a întors Linda Hamilton în „Terminator“, la 63 de ani: Un an de dietă fără carbohidrați și exerciții ca în armată

Sarah Connor e la fel de dură în "Terminator: Dark Fate" ca acum 28 de ani, când înfrunta prima oară un robot din viitor. Linda Hamilton a muncit un an ca să-și recapete mobilitatea și să facă față unui rol de acțiune.

Soția lui Alec Baldwin a pierdut încă o sarcină: „Sunt devastată“

Hilaria, soția actorului Alec Baldwin, a anunțat că a pierdut sarcina, la 4 luni după ce a aflat că era gravidă. În urmă cu 7 luni, ea a trecut prin aceeași experiență.

Cele mai bune destinații pentru un city break: Surpriza de pe primul loc

Renunță la Londra, Roma, Bercelona și Paris și alege unul dintre aceste orașe pentru un city break de neuitat! Cea mai recomandată destinație e o surpriză frumoasă!

Recomandare! 5 piese de teatru pe care să nu le ratezi

Cum vă place să vă petreceți serile? Ce-ați spune dacă vă invit la teatru? Fie că vorbim de comedii sau de piese clasice, teatrul nu se va demoda niciodată, este locul ideal pentru o seară la fel de ideală.

Cele mai frumoase romane de dragoste – must read!

Serile lungi de toamnă predispun la lectură și reflecții. Pentru ca experiența livrescă să fie de neuitat, accesorizează unui roman de dragoste o cană cu ceai fierbinte, aromat (portocală, măr și scorțișoară este o combinație miraculoasă).

Regina Marii Britanii se machiază singură. Singura zi din an în care altcineva îi face machiajul

Regina Elisabeta își realizează singură machiajul, deși dispune de o „armată“ de angajați care îi stau la dispoziție. Însă pentru acest eveniment de tradiție, suverana lasă machiajul pe mâna unui specialist.

17 imagini care ar face manualele de istorie mai interesante

Evenimente importante și personaje care au influențat istoria lumii au fost surprinse în aceste fotografii prețioase.

Ce să vizitezi în Egipt?

Ținutul faraonilor este o destinație impresionantă unde poți admira temple și sarcofage, dar dincolo de comorile istorice poți combina cultura, aventura și relaxarea pentru a avea o vacanță de neuitat. Află ce să vizitezi în Egipt în următorul concediu.

Rujul roșu accesibil pe care Angelina Jolie l-a purtat în „Maleficent“

Transformarea actriței n-ar fi fost la fel de reușită fără produsele de machiaj pe care ea le-a folosit. Iar rujul a jucat un rol important.

5 cosmetice din anii ’90 pe care nu le vom uita niciodată

Ai copilărit în anii ’90 sau această perioadă îți aduce aminte de anii tinereții? Atunci cu siguranță ai și foarte multe amintiri legate de această perioadă care pare acum atât de îndepărtată.

Cum arată acum starurile rock ale anilor 2000: Cine s-a schimbat cel mai mult?

Muzica lor sună la fel de bine și acum, dar starurile rock ale anilor 2000 s-au schimbat de atunci. Tinerii de atunci sunt total diferiți acum.

Topul celor mai bine plătite vedete pe Instagram: Cine câștigă aproape un milion de dolari pe postare

Vedetele nu fac bani doar din spoturi TV, ci și din postările sponsorizate de pe Instagram. Iar fotbaliștii și modele o duc foarte bine.

20 de bărbați celebri care arată la fel de bine ca la 20 de ani

Timpul este prietenul lor: acești bărbați celebri arată la fel de bine ca în tinerețe. Unii chiar mai bine!

Cele mai frumoase atracții turistice în Malta

Înconjurată de apele albastre ale Mediteranei, Malta te fascinează datorită influențelor nord-africane, a limbii create printr-o combinație între arabă și italiană și a legendei cavalerilor maltezi. Descoperă cele mai frumoase atracții turistice în Malta, un loc scăldat de razele soarelui, cu porturi liniștite și peisaje unice.

Motivul pentru care Janet Jackson nu vrea să lase o bonă să-i crească copilul

Janet Jackson a devenit mamă la 50 de ani și s-a dedicat creșterii copilului său. Chiar dacă nu are o misiune ușoară, ea nu concepe să angajeze o bonă.

Drama unei mame celebre care își caută fiica dispărută de 25 de ani: Romina Power este convinsă că fata ei trăiește

Cântăreaţa italiană Romina Power a lansat un apel pe Instagram pentru găsirea fiicei sale, Ylenia, dispărută în America, în 1994.

Ce ascundea Keanu Reeves, starul melancolic care a cucerit internetul cu singurătatea lui: Nimeni n-a știut că e îndrăgostit

Actorul în vârstă de 55 de ani și-a șocat fanii sâmbătă, când a apărut la o gală cu iubita lui, Alexandra Grant. Cei doi se iubesc în secret de mai multe luni.

17 metode anticopiat aplicate în toată lumea: Nu poți să faci nicio mișcare!

Oricâte măsuri s-ar lua, copiatul la examene pare imposibil de eradicat. Dar există profesori care au găsit cele mai bune metode pentru a sta cu ochii pe cei care vor să copieze.