Anda Adam i-a dat gata pe ucraineni cu Kalinka Maya

Cântăreaţa a reochestrat legendara melodie pe ritmuri de club, stil nemaiauzit de ucraineni.
Cântăreaţa a reochestrat legendara melodie pe ritmuri de club, stil nemaiauzit de ucraineni.

Anda Adam a intuit cum să ajungă direct la inimile ucrainienilor. Ea i-a cucerit definitiv nu doar prin hiturile sale interpretate la Odessa, in  concertul de Revelion. Frumoasa artistă a pregătit din timp un moment special, în mijlocul recitalului.

Anda a reochestrat legendara melodie Kalinka Maya, pe ritmuri de club, stil nemaiauzit de ucrainieni. Varianta energica a piesei ruseşti a generat o explozie de bucurie printre miile de spectatori care au început să danseze pe mese, să aplaude şi să strige frenetic în timp ce solista cânta live.
Versiunea de club a melodiei Kalinka Maya a avut un succes atât de mare la Odessa, încât va fi lansată anul acesta ca single, special pentru piaţa muzicală din Ucraina şi Rusia.
 
Concertul Andei Adam din Ucraina a inclus şi o reinterpretare a hitului lui Ray Charles, "Hit the Road, Jack", timp în care Anda a purtat un joben vintage.

Artista a purtat în noaptea dintre ani o rochiţă din tul, încrustată cu 1.250 de cristale Swarovski şi pietre semipreţioase.
Creaţia a fost realizată special pentru Anda Adam de un designer din Italia şi a costat peste 5.000 de euro.

Anda Adam a fost, de altfel, răsfăţată ca o prinţesă de organizatori. I s-a pus la dispoziţie o limuzină şi i s-a fost oferit un onorariu consistent. În prezent, se poartă discuţii pentru organizarea unui turneu naţional în Ucraina.

Anda a fost însoţită în Ucraina de iubitul ei, Victor Slav, alături de care trăieşte de mai bine de cinci ani o solidă relaţie de dragoste.
Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a urmărit concertul partenerei sale de la masa VIP, la care s-au servit cele mai fine preparate şi băuturi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod