Anda Adam a petrecut Revelionul alături de miliardarii ucraineni

Cântăreaţa a întâmpinat 2012 pe scenă, în faţa unui public efervescent şi cu un onorariu consistent.
Vedeta a fost invitatul special al celui mai mare eveniment din oraşul ucrainean Odessa, organizat într-o sală de spectacole ultramodernă.  După o lună de promovare intensă, în care posterele cu fotografia ei au împânzit oraşul, sala a fost arhiplină. La separeul VIP au fost prezente mai multe vedete locale, precum şi elita oamenilor de afaceri din Ucraina.

Anda Adam le-a oferit un show pe care nu-l vor uita prea curând: a cântat live timp de 45 de minute şi a dansat alături de trupa ei, afişând un look glamour.
Artista a purtat în noaptea dintre ani o rochiţă din tul, încrustată cu 1.250 de cristale Swarovski şi pietre semipreţioase. Creaţia a fost realizată special pentru artista noastră de un designer din Italia şi a costat peste 5.000 de euro.

Anda a fost însoţită în Ucraina de iubitul ei, Victor Slav, alături de care trăieşte, de mai bine de cinci ani, o solidă relaţie de dragoste. Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a urmărit concertul partenerei sale de la masa VIP la care s-au servit cele mai fine preparate şi băuturi.

Anda Adam a fost răsfăţată ca o prinţesă de organizatori.
I s-a pus la dispoziţie o limuzină şi i s-a fost oferit un onorariu consistent. În prezent, se poartă discuţii pentru organizarea unui turneu în Ucraina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod