Anca Dumitrescu

Anca Dumitrescu - Digi24: "Nu am primit lectii in adevaratul sens al cuvantului, ci am avut modele"

Anca Dumitrescu prezinta Digimatinalul, de luni pana vineri, de la 07:00 la 10:00, pe Digi24, de la deschiderea postului, de aproape 6 ani. In exclusivitate pentru cititoarele eva.ro, Anca Dumitrescu vorbeste despre stiri, stil de viata, job, pasiuni si nu in ultimul rand despre familie si sarbatorile de iarna.

- De aproape 6 ani te trezesti in fiecare dimineata la ora 04:00. Cat este de greu? Nu te-ai "plictisit" de acest stil de viata matinal?
- Este foarte greu. Minutul in care suna alarma este cel mai greu. Urmeaza apoi decizia inteleapta de a sari din pat sau "greseala" de a amana alarma pentru inca 5 minute. Imi place insa aceasta "rutina". Daca m-as fi plictisit probabil ca m-as fi obisnuit si cu trezitul in miez de noapte, lucru care nu s-a intamplat. Un avantaj al acestui trezit este, asa cum imi place sa cred, faptul ca pentru mine ziua este mai lunga.

- Care este primul lucru pe care il faci cand te trezesti?

- Pornesc aparatul de cafea.

- Cum arată micul dejun in cazul tau? Alegi un mic dejun "pe fuga" sau este cea mai importanta masa a zilei?

- Micul dejun nu este niciodata "pe fuga".

Fie imi pregatesc de seara niste iaurt cu cereale si fructe, fie atunci pe loc niste lapte cu cereale si o banana sau un ou fiert cu branza si ardei. Intotdeauna imi rezerv timp pentru a savura in liniste masa de dimineata si cafeaua. Tot dimineata citesc ziarele si imi verific mailul.



- Cine ţi-a oferit cele mai importante lecţii legate de frumuseţe şi sănătate?

- Nu am primit lectii in adevaratul sens al cuvantului, ci am avut modele.

- Ai vreun truc învăţat de la mama sau bunica legat de păstrarea frumuseţii?

- Sa fiu cat mai naturala si sa fiu frumoasa la interior pentru ca acest lucru se va vedea si la exterior.

- Esti adepta tratamentelor costisitoare de infrumusetare sau alegi tratamentele naturiste?
- Sunt adepta tratamentelor naturiste, dar cred si ascult de sfaturile medicului dermatolog.

Tenul este, cred eu, rezultatul iubirii pe care o avem fata de noi insine: pielea noastra reflecta ce mancam, cata apa bem, cat de bine ne demachiem si cat de mult radem.



- Cum te menții în formă?

- Mananc sanatos fara sa imi refuz poftele sau micile placeri, fac sport cand am timp si merg la masaj. In rest, are Matei grija sa ma alerge prin parc:).

- Ești jurnalist, dar și tânără mămică. Cum reușești să jonglezi cu maternitatea și cariera?

- Faptul ca sunt jurnalist nu ma deosebeste cu nimic de celelalte mamici care merg la serviciu. Este greu sa le imparti, dar este o mandrie atunci cand iti reuseste acest lucru! Sa cresti un copil nu este usor, indiferent daca mergi sau nu la serviciu, insa atunci cand ai un job energia ta trebuie sa fie dubla.

La fel si rabdarea.

- Se apropie Sarbatorile de Iarna. Cum planuiesti sa le petreci?

- Cel mai probabil voi fi la serviciu atat de Craciun cat si de Revelion. Faptul ca lucrez la matinal imi permite sa petrec impreuna cu familia, sa ne adunam toti pentru masa de Craciun dupa ce termin emisiunea. Cu Revelionul e putin mai complicat pentru ca imi rapeste multe ore de somn acea noapte. Aleg sa imi petrec sarbatorile la serviciu pentru ca prefer sa plec dupa sarbatori intr-o destinatie unde sa fie vara. Vacanta din ianuarie este pentru noi si singura pe care o petrecem fara Matei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod