A lipit 70.000 de monede pe podea şi acum are cea mai cool frizerie

Când a aflat cât de mult îl costă să renoveze pardoseala frizeriei, un bărbat din Marea Britanie a avut o idee genială: a lipit 70 de mii de monede pe podea şi a economisit bani.
Rich Holtham, un frizer şi bărbier din Marea Britanie a vrut să-şi renoveze salonul, însă doar pardoseala îl costa 1000 de lire, astfel că bărbatul a decis să facă ceva original şi să economisească bani.

Astfel a ajuns la ideea de a lipi pe podea monedă lângă monedă până când a obţinut o pardoseală originală şi care a atras atenţia multor clienţi. "Voiam să renovăm pardoseala, însă costurile erau mult prea mari, astfel că am căutat online diverse soluţii mai neobişnuite de a obţine o pardoseală nouă şi interesantă", declară Rich Holtham

Cu multă muncă şi cu mai multă răbdare au reuşit să lipească 70 de mii de monede pe podea şi să facă senzaţie pe internet cu fotografiile postate de clienţii care i-au trecut pragul.


În final s-a ales nu numai cu cea mai cool pardoseală din oraş, ci şi cu reclamă gratuită. "Am atras atenţia cu această pardoseală şi mulţi trecători nu se puteau abţine să nu intre ca să facă o fotografie. Acest lucru ne-a prins foarte bine pentru afacere", explică Rich Holtham pentru DailyMail.co.uk
28 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod