Vrei abdomen ca al lui Lucy Liu?

Antrenorul Teddy Bass a ajutat vedete ca Paris Hilton, Christina Applegate si Lucy Liu sa obtina un abdomen frumos si puternic. Iata cateva dintre exercitiile care au ajutat-o pe Lucy Liu sa obtina un abdomen sexy si invidiat de multe dintre colegele ei.
Exercitiul 1

Acest exercitiu lucreaza cu toti muschii abdominali dar si cu muschii picioarelor.

1. Aseaza-te cu fata in sus, cu picioarul drept ridicat si indoit la 90 grade, iar piciorul stang indoit si cu glezna peste genunchiul drept. Aseaza-ti mainile sub cap cu coatele indreptate spre exterior. Ridica partea de sus a corpului, aducand umarul drept la genunchiul stang.

2. Apoi ridica spatele si mijlocul si uneste coatele cu genunchii. Ai grija sa nu iti legeni coapsele sau sa folosesti prea mult elan.

3.
Tinand partea de sus a corpului ridicata, indreapta picorul drept spre tavan si atinge cu mana dreapta degetele de la picioare. Pastreaza mana stanga sub cap pentru a sprijini gatul. Fa aceste exercitii pe partea dreapta, apoi schimba.


Exercitiul 2

Acesta este un exercitiu bazat pe metoda Pilates care antreneaza toti muscii abdominali, in special pe cei oblici. Se concentreaza pe o miscare lenta si controlata, unde se foloseste intreg mijlocul.

1. Aseaza-te cu fata in sus, cu picioarele indoite, talpile sprijinite de podea, cu mainile sub cap si  coatele indreptate spre exterior.
Indoaie genunchiul stang si pune-l peste cel drept. Ridica umerii cat poti de sus aducand cotul si umarul stang spre genunchiul drept.

2. Se revine din aceasta pozitie si se executa abdomene pastrand glezna stanga peste genunchiul drept.

3. Coboara spatele si executa aducand umarul drept spre genunchiul stang. Continua miscandu-te de la dreapta spre stanga cu fiecare repriza. Apoi schimba picioarele si repeta miscandu-te de la stanga la dreapta.


Exercitiul 3

Este un exercitiu foarte provocator care antreneaza muschii oblici si muschii care leaga zona de dedesuptul sanilor si pelvis.
Cu cat este executat mai lent cu atat este mai greu.

1. Aseaza-te cu fata in sus, picioarele indoite la 90 grade, talpile sprijinite de podea si tinand o minge cu amandoua mainile deasupra capului, bratele drepte si apropiate de urechi.

2. Ridica incet partea de sus a corpului, aducand mingea deasupra capului in fata genunchilor.

3. Se revine la pozitia initiala lent, aducand mingea deasupra capului. Se fac 5 - 6 reprize. Pentru a mari dificultatea ridica un picior la 45 grade deasupra podelei, sau amandoua picioarele si atinge mingea de degetele de la picioare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod