Vedetele stabilesc tendintele in diete

Realitatea este ca starurile nu s-au nascut toate cu picioare si maini perfecte, si ca nici ele nu pot rezista intotdeauna micilor tentatii culinare.
Atunci cum reusesc sa-si mentina un corp zvelt? Exercitii fizice, chirurgie plastica si cel mai important lucru, regula urmata de toti: toate vedetele au mare grija la ce consuma. De la numaratul caloriilor, la consumarea doar de grepfruturi, starurile acorda o mare importanta dietelor. Si pentru ca vedetele sunt cele care au inventat cele mai ciudate, dar si eficiente diete, toti doresc sa stie cine si ce mananca.


Dieta "celor 1000 de calorii pe zi"

Numaratul caloriilor a fost una dintre cele mai populare diete, care a oferit vedetelor o cale rapida si simpla de a scapa de kilogramele nedorite. Secretul acestei diete este destul de simplu: numarul de calorii pe zi nu ar trebui sa depaseasca 1000. Poate parea putin neconvingator din cauza numarului mic, dar aceasta dieta chiar functioneaza.

Poti consuma orice doresti, fara sa renunti la paine sau paste, atat timp cat cele trei mese zilnice nu depasesc cele 1000 de calorii. Dar sa tii diete in ziua de azi nu mai este asa usor. De la eliminarea totala a carbohidratilor sau a grasimilor, pana la mesele formate din alimente procesate, starurile nu mai urmeaza aceasta dieta, nemaifiind "la moda" in Hollywood.


Dieta Atkins

Dieta Atkins, preferata multor vedete, a socat pe multi la inceput: consumul de grasimi te poate ajuta sa slabesti, iar cel de fructe si legume ar trebui limitat. Regula este ca doar anumiti carbohidrati, in mici cantitati, sunt permisi. Dieta permite o cantitate nelimitata de proteine si grasimi, dar fara paine, paste, orez, etc.

Unele vedete sunt fidele acestui regim, in timp ce altele se plang ca intampina mari probleme in incercarea de a-si pastra greutatea dupa sfarsitul dietei. Eliminarea carbohidratilor poate nu este cea mai buna solutie, dar sa fii un practicant al acestei diete se pare ca inca "se poarta" printre staruri.


Dieta The Zone

O alta dieta saraca in carbohidrati, cunoscuta de vedete, este The Zone. Unul dintre starurile multumite de efectele acestui regim este si Jennifer Aniston. The Zone recomanda consumul de: 40% carbohidrati, 30% proteine si 30% grasimi nesaturate. Folosind aceasta combinatie, metabolismul tau va deveni mult mai rapid.


Dieta Detox si Blood Type

Alte staruri cred in dietele Detox si dieta Blood Type. Dieta Detox interzice cofeina, alcoolul, carnea si produsele lactate si incurajeaza consumul de fructe si legume crude, in special de fructe.

Dieta Blood Type este deja explicata de numele acesteia. Daca grupa sangvina este "A", atunci ar trebui sa urmezi o dieta strict vegetariana. Daca este "0", ti se potriveste o dieta bogata in carne. Desi Detox a obtinut bune rezultate, pentru Blood Type nu exista dovezi de rezultate surprinzatoare.


Dieta South Beach

Un alt regim iubit de catre vedete a fost descoperit in South Beach, Florida. Numita Dieta South Beach, aceasta o fost creata de Dr. Arthur Agaston pentru pacientii cu afectiuni ale inimii. Nu este o dieta saraca in grasimi sau carbohidrati. In loc sa le elimini total, regimul te invata care grasimi si carbohidrati sunt buni pentru tine. Sunt recomandate carnea, pestele, branza, nucile, ouale si legumele, in timp ce produsele din faina alba si zahar sunt interzise. Dieta este simpla atat timp cat nu te apropii de cartofi copti si orez alb.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod