"Sunt mai mult decat o fata frumoasa"

Desi a fost votata de 4 ori de People Magazine drept cea mai frumoasa femeie, Michelle Pfeiffer nu a avut tocmai o parere buna, cel putin pana la un moment dat. "Mi se parea ca arat ca o rata." La varsta de 49 de ani, actrita se pare ca a gasit secretul frumusetii vesnice, aratand la fel de bine ca atunci cand a jucat alaturi de Al Pacino in "Scarface".
"Era greu pentru mine sa obtin un rol bun. Eram frumoasa si din acest motiv, la auditie, trebuia sa fiu foarte buna. Am luptat foarte mult sa demonstrez ca sunt mai mult decat o fata frumoasa." Poate frumusetea i-a provocat unele greutati in cariera sa, dar i-a oferit si avantaje. Actrita are frumusete naturala si pare ca nu depune niciun efort sa o pastreze.


"Conteaza ca voi putea imbatrani frumos"

Cat despre machiaj, aceasta declara: "Nu-mi place sa am multe culori pe fata. Si, de obicei, nu am timpul sau energia pentru machiaj." In 2003, printr-un sondaj realizat de Institutul de Estetica si Chirurgie Reconstructorie din Beverly Hills, s-a ajuns la concluzia ca Michelle este posesoarea celui mai dorit ten dintre celebritati. Acest lucru se datoreaza ingrijirii de-a lungul anilor. Actrita se confeseaza: "In urma cu 10 ani nu faceam nimic pentru frumusetea mea. Fumam, mancam orice, oricand si foloseam sapun pentru fata. Azi insa, imi protejez pielea de soare si acord mai mult timp ingrijirii corpului meu. Dar tot ce conteaza este ca voi putea imbatrani frumos si nu voi arata ca o figura de ceara."

 
Alearga 4 - 9 kilometri pe zi

Silueta si-o pastreaza cu ajutorul joggingului. Aceasta alearga 4-9 kilometri pe zi si urmeaza o dieta saraca in grasimi, evita produsele fainoase, lactatele si zaharul. Actrita s-a antrenat cu Kathy Kaehler timp de 10 ani si ii multumeste acesteia pentru silueta avuta cand a jucat CatWoman. "Dupa anii petrecuti cu Kathy, acum am tot ce imi trebuie sa ma antrenez eficient si in siguranta. Kathy m-a invatat cum sa ma pastrez in forma fara sa pierd atatea ore la sala de gimnastica."

 
Varsta si chirurgia plastica


In legatura cu chirurgia plastica, actrita declara: "Daca nu esti multumit de forma nasului sau alte parti ale fetei, atunci nu vad niciun motiv pentru care sa nu apelezi la aceste procedee. Multor persoane li se intampla insa sa uite ce este frumos, exagerand cu aceste operatii si termina aratand ciudat. Toti imbatranim. Odata ce am acceptat acest fapt, totul este mai usor."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victoria5 pe 4 Iun 2007, 09:09
    CE-SI DORESTE ORICE FEMEIE

    Este super atunci cand o femeie poate sa-si permita orice pentru ingrijirea corpului ei. FEMEIA TREBUIE SA-SI PASTREZE O FRUMUSETE CA MAI NATURALA TOATE VIATA. CHIAR DE LA O VARSTA INAINTATA, FRUMUSETEA TOT LASA CEVA DIN EA.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod