Silueta de mamica

Te-ai intrebat macar o data cum reusesc vedetele sa-si recapete silueta in scurt timp dupa nastere? Oare detin anumite secrete care le ajuta sa piarda kilogramele "deranjante"? Cele mai cunoscute mamici dezvaluie cateva dintre secretele lor.

Multa apa si somn

Catherine Zeta-Jones a luat in greutate aproximativ 20 de kilograme pe timpul primei sarcini. Cunoscuta drept fana a dietei "Atkins", Catherine considera ca portiile mici au ajutat-o sa revina atat de repede la greutatea dorita. Dupa nastere, actrita a angajat un nutritionist care sa-i recomande tipurile de alimente si cantitatile pe care trebuie sa le consume. Aceasta recomanda carnea slaba, pestele, legumele, cat mai multa apa si somn.


11 kg in doar 6 saptamani

Dupa ce a nascut in 2002, Uma Thurman a apelat la un antrenor personal si a primit zilnic mancare sanatoasa, comandata de la un restaurant.
Astfel actrita a reusit sa scape de 11 kilograme in doar 6 saptamani.


A slabit 15 kilograme fara diete

Vedeta din serialul "Will & Grace", Debra Messing, a reusit sa-si recapete silueta dupa nastere printr-o metoda diferita de a celorlalte vedete. Timp de 3 luni, actrita nu a urmat nicio dieta ci doar si-a alaptat fiul. Alaptatul a ajutat-o sa slabeasca 15 kilograme, iar acum Debra urmeaza o dieta stricta si se antreneaza zilnic pentru a-si mentine greutatea.


Gwyneth Paltrow si Spanx

A aratat incredibil cand s-a prezentat la o gala in Los Angeles, la putin tim dupa ce a dat nastere fiicei sale, Apple.
Secretul? Spanx. Aceasta a recunoscut ca a purtat sub rochie un fel de pantaloni scurti care strang si modeleaza silueta. Actritei nu-i place sa urmeze diete si prefera sa se mentina practicand yoga.


Jenny McCarthy si "Weight Watchers"

Pentru a scapa de kilogramele "instalate" in timpul sarcinii, Jenny s-a inscris la programul "Weight Watchers". Aceasta declara ca astfel a reusit sa scape de aproximativ 36 de kilograme.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Feniciana pe 10 Aug 2007, 22:29
    Slabesti asa de repede ca ele daca ai bani!

    Sunt bune ideile dar totul se invirte in jurul banilor!Si cum nu toate ne permitem trainer si mai stiu eu ce programe de slabit singura sansa este sa nu maninci daca vrei sa slabesti!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod