Scarlett Johansson boxeaza

Hollywood-ul nu duce lipsa de frumusete. Dar frumusetea, uneori, se obtine prin mari eforturi si sacrificii, unele vedete depasind toate limitele in dorinta de a atinge "perfectiunea" stabilita de Hollywood.
Iata 3 dintre vedetele care isi mentin frumusetea fizica prin metode sanatoase: sport si diete.  
    
       
Keira Knightley practica kickboxing


Desi foarte tanara, doar 21 de ani, actrita este deja foarte cunoscuta. Keira este inalta, iar Mama Natura a inzestrat-o cu silueta frumoasa, usor de intretinut. Probabil ca tanara actrita nu are nevoie de antrenamnete pentru a-si pastra silueta, dar acest lucru nu o impiedica sa faca sport. Vedeta practica kickboxing, iar antrenorul acesteia declara ca aceasta este chiar foarte buna.



Scarlett Johansson boxeaza

Este frumoasa, blonda, talentata si este greu sa-i gasesti defecte. Scarlett se alatura vedetelor senzuale, cu forme precum Jennifer Lopez, Beyonce sau Eva Mendez.

Actrita a declarat ca este constienta de faptul ca nu va fii niciodata foarte slaba si ca nici macar nu-si doreste. Scarlett este foarte atenta la alimentatie si are un program strict de antrenament. In ultimul timp, actrita a practicat boxul.


Halle Berry se antreneaza 5 zile pe saptamana

Halle este considerata, atat de barbati cat si de femei, drept detinatoarea unuia dintre cele mai sexy corpuri de la Hollywood.
De cand a fost diagnosticata cu diabet, actrita si-a schimbat total dieta alimentara si incearca sa aiba grija de corpul ei mancand sanatos.

Vedeta in varsta de 40 de ani merge frecvent la sala de gimnastica. Halle se antreneaza 5 zile pe saptamana, 25 de minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod