Rihanna - "Imi iubesc corpul"

Cine nu a ramas surprins de marele succes pe care il inregistreaza "micuta" Rihanna cu noul abum "Good Girl Gone Bad" si de schimbarea de look a acesteia?
Frumoasa cantareata in varsta de doar 19 ani a devenit una dintre cele mai sexy cantarete. Cum a reusit? Cu o viata agitata si cu o cariera in plina ascensiune, nu este usor sa te pastrezi in forma. Robyn Rhianna Fenty, insa, reuseste acest lucru destul de bine cu ajutorul exercitiilor de yoga si Pilates.

Antrenoarea cantaretei, Cindy Percival, a introdus mai multe exercitii de forta in programul zilnic de antrenament si banda rulanta, de trei ori pe saptamana, reusind astfel transformarea atat de dorita de cantareata.

"Mi-am dorit o transformare totala. Cu multa munca si determinare am reusit. Sunt mult mai slaba decat anul trecut. Mi-am dorit un fizic mai frumos pentru ascensiunea mea muzicala. Initial am pierdut din greutate, dar apoi am castigat aceasta greutate prin masa musculara. Fata nu mai imi este bucalata iar bratele sunt frumos lucrate. In videoclipul pentru melodia "Umbrella" corpul meu a aratat grozav. A meritat tot efortul. Picioarele mele sunt frumoase. Imi iubesc corpul. Prioritaile mele sunt picioarele si abdomenul," declara cantareata.

Pentru a se intretine, Rhianna merge zilnic la sala de gimnastica si a facut schimbari majore in dieta alimentara.

Exercitiile Pilates sunt favoritele cantaretei. Practica Pilates de cel putin 3 ori pe saptamana, timp de 45 de minute, si calatoreste intotdeauna cu un DVD cu exercitii Pilates.

"Ador exercitiile de Pilates. Imi modeleaza si tonifica intregul corp. Pentru mine, abdomenul reprezinta zona care nu va fi niciodata indeajuns de lucrata."

Cat despre dieta alimentara, Rhianna recunoaste ca adora sa manance, desi uneori are parte doar de doua mese pe zi. Meniul ei? Oua fierte, paine prajita si sunca pentru micul dejun, peste si orez pentru pranz sau cina si un baton de cereale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod