Mici secrete de "Neveste disperate"

In sfarsit Hollywood-ul a invatat ceea ce multe dintre noi stiam deja - femeile sunt sexy la orice varsta. De cand a aparut "Neveste disperate" mentalitatea Hollywood-ului a fost schimbata. Cum reusesc aceste femei sa arate atat de sexy la 30, 40 si chiar mai in varsta de atat?
Teri Hatcher foloseste putin machiaj

De cand actrita a implinit 40 de ani, folosirea a mai putin machiaj o ajuta sa arate mai proaspata. Don Malot, stilistul si make-up artistul acesteia, foloseste un fond de ten iluminant pentru a-i face tenul mai stralucitor.

Desi Teri are un par ondulat natural, aceasta il prefera drept. Pentru a nu devenii plat, Malot foloseste un fixativ in timp ce-i indreapta parul.
A apelat Tari la chirurgie plastica? Se zvoneste ca aceasta a la lifting pentru ochi, un mic retus pentru nas si Botox.
Actrita a recunoscut ca foloseste Botox in emisiunea lui Oprah din 2006.


Eva Longoria pune accent pe calitati

Eva este singura din film care are sub 40 de ani (31 de ani). Ca si Hatcher, acesta stie ca secretul unui aspect tanar este sa nu exegerezi cu machiajul. "Nu folosesc produse pentru machiaj si coafat in exces."
Cum sa arti de 20 cand ai 30? Pune accent pe calitati. Eva, de exemplu, isi arata foarte mult picioarele. "Daca ai ochi frumosi, accentueaza-i. Daca ai buze senzuale, pune-le in evidenta cu ajutorul unui gloss sau indrazneste si incearca rosul."


Marcia Cross este cunoscuta pentru tenul ei

Spre deosebire de celelalte vedete din film, Marcia este cunoscuta datorita culorii tenului.
Cum reuseste sa-si pastreze o piele superba la 43 de ani? Aceasta foloseste o crema super hidratanta pentru a-si mentine pielea catifelata. Apoi aplica un fond de ten cremos, terminand cu aplicarea unei pudre compacte. Pentru buze foloseste gloss-uri.


Nicollette Sheridan are ten sensibil

Nicollette isi pastreza pielea frumoasa cu ajutorul unor tratamente faciale destul de scumpe, pe care si le face lunar la salonul lui Jim Wayne din L.A. Aceste tratamente sunt foarte importante pentru tenul actritei, care este uscat si sensibil, conform dermatologului acesteia, Octavia Ellington.
Cat despre parul acesteia, Jim Wayne il aranjeaza in bucle lungi si blonde "pentru un aspect tineresc si sexy", dupa cum declara acesta. Make-up artistul filmului "Neveste disperate" folosea pentru Nicollette tonuri de roz.

Daca si-a facut sau nu operatii estetice, a fost o problema dezbatuta de foarte multi de-alungul anilor. Aceasta a infirmat zvonurile conform carora aceasta "si-ar fi lucrat" fata, angajand chiar si un chirurg plastic pentru a-i examina fata, acesta negasind nici macar o urma de operatie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod