Michelle Heaton face mari eforturi pentru silueta

Cantareata Michelle Heaton face parte din putinele vedete care recunoasc ca depun mari eforturi pentru a-si mentine greutatea. Desi este greu de crezut ca frumoasa cantareata a avut vreodata probleme cu greutatea, aceasta declara ca nu ii este deloc usor sa-si pastreze silueta.
"Ma lupt zilnic cu kilogramele, greutatea mea schimbandu-se destul de des. In mai putin de o saptamana pot pune 3 kilograme, daca nu sunt atenta. Retin apa, asa ca trebuie sa am mare grija. Este ingrozitor, pentru ca fata mea arata imediat daca m-am ingrasat."


Participarea la "Celebrity Wrestling" i-a schimbat stilul de viata

Michelle, care a participat la showul "Celebrity Wrestling", datoreaza in mare parte luptelor din ring  si a celor 3 luni de antrenament din aceea perioada pentru formele corpului ei.

"Am facut mari eforturi.
Am avut antrenori personali care ne ajutau oricand aveam nevoie. Eram hotorata sa demonstrez lumii ca pot face asta. Iar luptele sunt adevarate, nu sunt precum majoritatea showurilor de acest gen. Nu ma asteptam sa ma descurc atat de bine si chiar mi-a placut. Nu am avut parte de taieturi sau alte julituri. Din fericire nu am avut parte de rani a caror vindecare sa dureze mult timp, asta ar fi insemnat sfarsitul competitiei pentru mine.
"

Rezultatele vorbesc de la sine : "Am slabit cu siguranta, iar hainele imi vin altfel acum.
Important pentru mine este ca am pierdut centimetri de pe solduri si talie, ceea ce este fantastic. Ma cantaresc in fiecare luni, dar daca se intampla sa uit, dupa modul in care imi vin hainele imi dau seama daca trebuie sau nu sa mai slabesc."



"Consum multa apa, nu tin diete"

Cantareata nu este o fana a dietelor. "Este plictisitor sa tii diete tot timpul. Nu-mi interzic nimic, pentru ca atunci ajung sa poftesc. Daca saptamana asta ma distrez si ies in oras cu prietenii la McDonald's, saptamana viitoare ma abtin.
O regula pe care o urmez este aceea ca nu consum carbohidrati dupa ora 15:00."


Unul dintre secretele siluetei acesteia il constituie consumul de apa. "Incerc sa consum 1 litru si jumatate de apa pe zi si chiar se vede diferenta. Pielea este mai curata, ma simt mai sanatoasa si mai energica ca oricand. Nu am consumat niciodata multe fructe, dar o zi plina de vitamine ma face sa ma simt plina de viata."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod