Liv Tyler: "Am incercat toate dietele"

Dupa ce a dat nastere fiului sau Milo, in urma cu 3 ani, Liv Tyler si-a dorit sa fie o mamica care sa petreaca cat mai mult timp acasa, alaturi de fiul ei. Dar nu sunt toate bune si frumoase cand stai acasa.
"Ma schimbasem foarte mult. Incepusem sa poftesc la lucruri precum gogosi si prajituri", povesteste frumoasa actrita.

Kilogramele in plus, insa, nu faceau parte din planul fiicei solistului de la Aerosmith. Dupa transformarile pe care corpul acesteia le-a suportat, Liv a hotarat ca este momentul sa faca ceva. Dar, spre deosebire de celelalte mame celebre, care au reusit sa scapa de kilograme in timp record, Liv declara: "Nu fac parte din mamele care scapa de kilograme rapid, doar alaptand."

Cu atatea diete diferite si ciudate, Liv nu a stiut la care sa apeleze.
"Am incercat o multime de diete. Am urmat diete bogate in proteine si diete bazate pe cruditati. Am incercat tot." Ce a functionat in final? Antrenamentele cu David Kirsch si Pilates cu Broke Siler, cea care le-a ajutat si pe Kate Moss si Kirsten Dunst.

"Liv a facut Pilates de 3 ori pe saptamana si se pregatea pentru aceste sedinte alergand pe banda rulanta, reusind astfel sa piarda foarte multe calorii. Adora exercitiile care se bazau pe lucrarea abdomenului, chiar daca acestea erau foarte grele," declara Broke Siler.

Si pregatirile pentru filmari au ajutat foarte mult la reintrarea in forma a actritei.
"Filmarile au fost incredibil de intense. Trebuia sa parem epuizati in fiecare scena, asa ca inainte de filmari alergam foarte mult. Kilogramele s-au topit pur si simplu."

Pentru a avea forta necesara antrenamentelor, Liv a angajat si un nutritionist care s-o ajute sa manance sanatos. Dieta acesteia s-a bazat pe alimente ca broccoli, spanac si peste, acestea dandu-i energia de care avea mare nevoie.

Acum, sotia rocker-ului Royston Langdon, se simte mai sanatoasa si mai in forma ca niciodata.
"M-a ajutat foarte mult faptul ca i-am avut alaturi pe fiul si sotul meu. Si antrenorul m-a ajutat foarte mult. De fiecare data cand eram cu moralul la pamant, m-a incurajat spunandu-mi ca sunt frumoasa indiferent de kilograme. Sunt in cea mai buna forma fizica de pana acum. S-a terminat cu toata lupta si am castigat."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod