Lisa Kudrow are o slabiciune pentru ciocolata

La ce sunt nevoite sa renunte pentru a se pastra frumoase si care sunt micile slabiciuni culinare care le caracterizeaza? Iata trei actrite care iti vor raspunde la aceste intrebari.
Lisa Kudrow     

Starul din "Prietenii tai" are o slabiciune pentru ciocolata. Lisa, insa, reuseste sa se fereasca de carnea rosie, consuma foarte putini carbohidrati, are parte de portii mici dar dese si astfel reuseste sa respecte sfaturile nutritionistului Andrew Weil.

Acesta recomanda fructele si legumele proaspete, pestele, produsele din soia, uleiul de masline, ceaiul verde, cartofii noi, fructele de avocado, nucile, branza si iaurt in cantitati moderate si fara mancare procesata.


  • Micul dejun: Fructe proaspete si iaurt;
  • Pranz: Paste in sos pesto;
  • Cina: Peste, cartofi si legume.


Portia Di Rossi     

Frumoasa blonda din serialul "Ally McBeal" face parte din vedete cu cele mai ciudate obiceiuri alimentare. Portia nu se atinge de nimic ce contine sos si consuma doar carne de pui, legume si albus de ou.

Actritei nu-i place ca diferitele tipuri de alimente sa se atinga intre ele si deseori foloseste tacamuri speciale care nu permit mancarurilor sa se amestece.
Se pare ca Portia nu consuma sosuri datorita dietei Mediteranene. Singura ispita pe care actrita nu si-o refuza este cana de cafea.

In ce consta dieta: Fara sosuri in salata sau pe carne. Legumele se servesc inabusite si simple. Produsele lactate si dulciurile sunt interzise.

  • Micul dejun: Omleta de albusuri de ou;
  • Pranz: Legume inabusite si o cola dietetica;
  • Cina: Pui la gratar.
 

Sarah-Jessica Parker

Actrita declara ca datorita dietei si a programului zilnic de exercitii, este foarte multumita de silueta pe care o are.
"Prefer sa merg pe jos decat sa iau un taxi. Nu am un program de exercitii pe care sa-l respect zilnic, dar incerc, ca de fiecare data cand am posibilitatea, sa fac putina miscare sau sa merg la sala." Alimentele pe care le consuma vedeta sunt sarace in carbohidrati si bogate in proteine.

Micul dejun: Un pahar de Ice tea;
Pranz: Oua prajite si sunca;
Cina: Friptura de miel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod