LeAnn Rimes practica yoga de 4 ani

Cati nu au auzit de frumoasa cantareata LeAnn Rimes si "Can't fight the moonlight"? Toti i-am admirat miscarile din videclip si forma fizica. Prin ce eforturi reuseste sa-si mentina silueta?
Una dintre marile incercari prin care trece un cantaret o reprezinta turneele: fast-food-uri, lipsa de timp pentru antrenamente si program incarcat. Inca de tanara, LeAnn a avut probleme cu oboseala. "Nu aveam nevoie sa slabesc, dar aveam nevoie de forta pentru a putea oferi spectacolul pe care fanii il asteptau de la mine."

Solutia? Cantareata l-a angajat pe antrenorul Daon Johnson care a ajutat-o sa obtina rezistenta dorita prin cardio si exercitii cu greutati. "Acestea m-au ajutat sa-mi tonific corpul si sa obtin mai multa putere.
De asemenea practic yoga si fac mici plimbari impreuna cu sotul si cainii nostri, de fiecare data cand avem putin timp liber."


Cantareata a inceput sa practice yoga cu 4 ani in urma. "Nu eram deloc flexibila. Nu-mi puteam nici macar atinge cu mana degetele de la picioare. Am stiut de la bun inceput ca yoga ma va ajuta sa-mi imbunatatesc flexibilitatea si fizicul intr-un mod in care exercitiile de forta si cardio nu ar fi reusit."

Acum, LeAnn declara ca este mult mai flexibila si yoga a ajutat-o sa faca fata stresului mult mai usor, lucruri necesare in cariera de artist.

"Ma implic foarte mult, iar pe scena daruiesc tot ce am, emotinal si fizic.
Pentru a-mi recapata fortele, dupa fiecare prestatie meditez 10 minute
."

Cu privire la dieta alimentara, cantareata in varsta de 24 de ani, declara nu se infometeaza niciodata si ca nu are o lista cu alimente interzise. Impreuna cu Dean, sotul acesteia, cantareata, care recunoaste ca este pofticioasa familiei, a fost nevoita sa faca cateva compromisuri privind dieta alimentara. De exemplu, au inlocuit puiul prajit cu piure cu o versiune mai saraca in calorii, pui la gratar cu spanac.

"Totul gatim in ulei de masline sau la gratar.
Ne plac foarte mult legumele si sandvisurile cu branza la gratar
."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod