Jennifer Hudson: "Nu ma infometez pentru nimeni"

Sunt inca "in trend" femeile slabe? Din pacate, raspunsul este inca "Da". Dar aceasta regula se pare nu se aplica la toate celebritatile, iar Jennifer Hudson face parte dintre acestea.
Majoritatea actritelor au urmat diete si au numarat caloriile saptamani intregi pentru a arata superb la festivitatile de premiere. Dar nu si Jennifer.

"Nu ma infometez pentru nimeni. Moda iubeste fetele slabe dar orice femeie care are incredere in ea poate arata spectaculos in rochia potrivita."

Jennifer se alatura vedetelor precum America Ferrera si Sara Ramirez, care refuza sa slabeasca doar pentru a se incadra in standardele impuse de Hollywood. Si se pare ca femeile voluptoase nu vor disparea de la Hollywood.

Actrita isi doreste sa devina un model pentru femeile care nu sunt slabe.
"Imi doresc ca o fata sa se uite la mine si sa zica: "Wow! Arata incredibil. Poarta aceeasi marime ca si mine si a reusit."

Pentru a deveni Effie din "Dreamgirls", actrita, a fost nevoita sa consume foarte multe prajituri, lucru pe care nu obisnuieste sa-l faca.

Dupa filmari, a inceput un program de antrenament de 5 zile pe saptamana, ajutata de antrenorul Lafonza Alston, reusind sa scape de 27 de kilograme. "Este ceva in neregula cu corpul tau atunci cand esti doar piele si os."

"Cand are timp liber, facem exercitii cardio dimineata si pentru rezistenta seara.
Trebuie sa munceasca pentru a arata bine si pentru a fi in forma. Nu exista nici o alta solutie
," declara antrenorul acesteia.

"M-a sfatuit ca portiile de mancare sa nu depaseasca palma mea ca dimensiune," povesteste Jennifer a carei dieta alimentara contine proteine, carbohidrati si fibre (pui la gratar, cartofi si broccoli).

"Tot ce conteaza este sa ai un stil de viata sanatos. Nu mi-am imaginat vreodata ca la ora 4:00 dimineata voi alerga si ca o voi face din placere."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod