Denise Richards: "Slabesc mult cand am probleme"

Una dintre actritele care ne demonstreaza ca poti fi frumoasa la orice varsta este fosta sotie a actorului Charlie Sheen, Denise Richards. Cum reuseste sa se mentina frumoasa si sanatoasa? Adoptand un stil de viata sanatos.
"Ma antrenez de 5 ori pe saptamana"
 
"Antrenamentele ma ajuta sa ma simt sanatoasa si puternica. De obicei, cand am fluctuatii de greutate, se intampla datorita stresului. Slabesc mult atunci cand am probleme," povesteste actrita.
 
Dar cum oare reuseste Denise sa-si gaseasca timp pentru antrenamente? "Nu-mi este greu sa-mi gasesc timp, pentru ca antrenamentele fac parte din stilul meu de viata. Nu ma antrenez doar pentru filmari sau pentru sedintele foto. Exercitiile fizice fac parte din rutina. Incerc sa ma antrenez de 5 ori pe saptamana, timp de o ora."
 

"Ador inghetata"
 
Cat despre dieta alimentara, iata ce consuma Denise intr-o zi obisnuita:
 
Micul dejun: Terci de ovaz cu stafide si cafea;
 
Pranz: "Mananc de 2 ori inainte de cina, dar mese mici: oua fierte, tari, cu rosii si castraveti sau salata de avocado. Uneori consum un sandwich cu branza la gratar si iaurt de fructe sau branza de casa si cativa biscuiti";
 
Cina:"Pregatesc cina in fiecare seara pentru fetele mele. Avem lasagna si salata sau carne de pui cu piure si broccoli. Consumam foarte multe legume. Sparanghelul este preferatul fetitelor mele. Iar pentru desert avem inghetata. Ador inghetata."
 

Denise te sfatuieste:
 
  • "Nu uita de micul dejun dimineata, iar pentru pranz opteaza pentru gustari in loc de un pranz tipic;
  • La cina devreme. Eu mananc la 17:00 - 17:30 zilnic;
  • Rasfata-te! Nu te lipsi de alimentele preferate. Eu ador sa consum inghetata vara;
  • Nu urmez diete. Imi place sa mananc sanatos si echilibrat. Daca iti doresti sa slabesti rapid, atunci consuma doar proteine si legume."

Cum a reusit sa-si recapete silueta dupa sarcini?
 
Se pare ca actrita are o silueta frumoasa fara multe eforturi. Este naturala. Dar si corpul acesteia a trecut prin foarte multe schimbari in timpul celor 2 sarcini.
 
"Nu a fost foarte greu sa revin la greutatea initiala. Am fost norocoasa pentru ca nu am fost nevoita sa ma antrenez 5 ore pe zi. A fost nevoie de 6 saptamani pana sa fac exercitii fizice pentru ca am nascut prin cezariana de fiecare data", spune vedeta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod