Dana Savuica mananca cumpatat

Plina de energie, cu o personalitate puternica si mereu vesela, DanaSavuica este o mama si o femeie de afaceri cu o silueta de invidiat.

Poate parea simplu pentru o persoana ca ea, care are mereu ceva defacut, sa-si mentina silueta. Da, poate, daca nu ar fi fost o maregurmanda. Si pentru ca nu este adepta dietelor drastice, a gasit altamodalitate pentru a-si impaca atat silueta, cat si dorinta de mancaaproape orice. Cum a reusit? A apelat la un ceai chinezesc de plante,care ii taie putin pofta de mancare si pe care il bea zilnic.

Asta nu este insa tot.
Dana se ghideaza dupa deviza: "ai mancat astazi oprajitura, foarte bine, ti-ai facut pofta. Acum uita de dulciuri pentruvreo 2-3 zile." Sau "daca mananci o friptura astazi, uiti de carnepentru cel putin doua zile. Mai mult chiar, urmeaza doua zile de legumesi salate."

A reusit sa renunte si la bauturile racoritoare, care a observat canu-i mai faceau bine si a ajuns ca de la 2 litri pe zi sa consume doaro cutie pe saptamana. A procedat la fel ca si in cazul tigarilor, adicadin ce in ce mai putine.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jasmin_niko21 pe 23 Ian 2009, 11:17
    cumpatare

    vreau sa stiu mai exact ce inseamna cuvantul "CUMPATAT" nu pot sa il inteleg in adevaratul sens al cuvantului. M-ia fost adresat acest cuvant si nu sa il inteleg ... va rog daca imi puteti da vreun sfat... multumesc NICOLETA.

    0
    0

  • nataliaolah56 pe 24 Oct 2008, 16:50
    Dana Savuica mananca cumpatat

    O admir pe Dana Savuica,mi-ar placea sa stiu ce fel de ceai chinezesc bea

    0
    0

  • utu liliana pe 24 Iul 2008, 20:25
    ceai dana savuica

    cum se numeste ceaiul chinezesc pe care l bea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod