Cum se pregateste Halle Berry pentru filmari?

Desi poseda una dintre cele mai sexy siluete din Hollywood, Halle Berry are nevoie de ajutor pentru a-si pastra corpul zvelt si sexy.
Antrenoarea Harley Pasternak a ajutat-o pe frumoasa actrita sa se pregateasca pentru rolurile din "Gothika", "Catwoman" si "Our Eyes Are Watching God".

Antrenoarea recunoaste ca Halle, ca majoritatea oamenilor obisnuiti, nu este o mare fana a antrenamentelor fizice. "Halle este o persoana uimitoare. Are un corp atletic pentru ca a practicat gimnastica in copilarie. Nu-i plac antrenamentele, dar stie cat de importante sunt."

Greu de crezut ca unei persoane cu un fizic ca al actritei ii pot displace exercitiile fizice, dar Pasternak declara ca pentru actrita rezultatele conteaza foarte mult.
"Halle se antreneaza atat timp cat rezultatele se vad repede."  

Pentru a o pastra motivata, Harley ii recomanda exercitii scurte, intense si eficiente. Programul de antrenament al actritei se schimba in functie de filmul pentru care se pregateste actrita. Uneori, actrita, se antreaza 5 zile pe saptamana, timp de 30 de minute, iar uneori de 3 ori pe saptamana.

"In Catwoman, Halle, a fost nevoita sa lucreze foarte mult pentru a dobandi un corp foarte tonifiat, zvelt si puternic, iar pentru "And in Our Eyes Are Watching God" a renuntat la antrenamente, pentru a lua in greutate cateva kilograme," declara Harley.

Cand nu trebuie sa se pregateasca pentru un film, actrita declara: "Nu am o obsesie pentru greutate.
Imi place sa am un abdomen si un posterior frumos si imi place sa ma simt puternica si sanatoasa. Ma antrenez zilnic cu greutati si alerg pe banda rulanta, iar dieta alimentara este una stricta bazata pe carne de pui, peste, legume si orez brun."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod