Cum a slabit Kate Hudson dupa sarcina?

Frumoasa actrita a declarat ca s-a ingrasat cu 27 de kilograme in timpul sarcinii. Dublu de cat i-a fost recomandat. Acest lucru a avut loc datorita poftelor actritei si pentru ca nu s-a abtinut de la nimic.
Dar Kate este o actrita faimoasa, iar silueta este foarte importanta in aceasta meserie. Insa, in timpul sarcinii, Kate a uita de acest lucru, iar rezultatele s-au vazut. Dupa nastere, actrita a fost nevoita sa slabeasca rapid pentru a putea aparea in urmatorul ei film. Cum bebelusul a cantarit mai putin de 5 kilograme, noii mamici i-au mai ramas destule kilograme in plus.


Antrenamente, antrenamente...

Cum si-a recapatat forma fizica? Facand exercitii fizice cu ajutorul unui antrenor.
Kate s-a antrenat intens, declarand chiar ca programul zilnic de exercitii dura 2 - 3 ore si asta timp de cateva luni. Uneori se intampla sa foloseasca bicicleta statica timp de 3 ore. Exercitiile de aerobic si cele cu greutati faceau, de asemenea, parte din programul de antrenament.


Fara carbohidrati


Cat despre alimentatie, Kate a renuntat la carbohidrati si a adoptat o dieta bogata in proteine. Ii erau permise doar anumite fructe si ii erau interzise cerealele. Cu alte cuvinte, dieta se baza pe legume si proteine.
 


Astfel, in doar 4 saptamani, Kate a reusit sa scape de 27 de kilograme si sa revina la greutatea initiala de 53 de kilograme pentru filmul "Raising Helen".
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 25 Mai 2010, 22:16
    ...

    27 de kg in 4 saptamani!?!?! mi se pare complet aberant si imposibil..:|

    0
    0

  • gala pe 29 Dec 2007, 03:38
    hmm

    1. "programul zilnic de exercitii dura 2 - 3 ore si asta timp de cateva luni" 2. "in doar 4 saptamani, Kate a reusit sa scape de 27 de kilograme". Afirmatiile astea se cam contrazic. Poate traducerea articolasului de pe celalalt site s-a facut in pripa?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod