Ce se ascunde in spatele unei siluete de vedeta

Vedetele sunt urmarite pas cu pas, iar stilurile de viata ale acestora sunt copiate de catre fani si nu numai. Uneori, insa, se intampla ca asteptarile la Hollywood sa fie prea mari, iar vedetele sa se simta presate sa slabeasca. Nu numai ca li se cere sa slabeasca, ci si s-o faca rapid.
Oprah Winfrey a petrecut peste 20 de ani incercand sa descopere dieta perfecta. Abia acum insa a inteles ca nu exista asa ceva si urmeaza o dieta alimentara sanatoasa plus antrenament zilnic. Iata aici cateva vedete si mici secrete care le ajuta sa se mentina in forma.


Penelope Cruz doarme 12 ore in fiecare noapte

Penelope Cruz este face parte din vedetele cu un stil de viata destul de comod. Aceasta are parte de 12 ore de somn in fiecare noapte. S-a dovedit ca persoanele care nu dorm indeajuns consuma cu pana la 300 de calorii mai mult pe zi.
Actrita se pastreaza in forma cu ajutorul dansului si crede ca mancand cate putin din alimentele pe care le adora, nu are cum sa-i dauneze. "Incerc sa consum mancare sanatoasa, dar imi plac si mancarurile nesanatoase. Iubesc uleiul. Daca am paine, ulei si sare sunt fericita."


Kate Winslet prefera stilul sport

Desi a declarat ca prefera imbracamintea comoda decat cea eleganta, Kate a aratat ca si in rochii de seara arata la fel de minunat. Cand se pregateste pentru un eveniment important, ca decernarea premiilor Oscar, Kate urmeaza un regim strict cu 2 saptamani mai devreme de eveniment: "Nu consum bauturi carbogazoase, paine si alimente procesate."


Sienna Miller practica yoga

Sienna este slaba natural dar cunoaste importanta sportului si a unui corp tonifiat.
"Yoga ajuta la abdomen si coapse. Este mai mult pentru tonifiere si intindere decat pentru arderea caloriilor, si este eficient in eliminarea tensiunilor."


Joely Richardson face exercitii la trapez

Joely are un mod unic de a se mentine in forma. Este fana a exercitiilor la trapez, urmand chiar si cursuri. "Trapezul este ceva uimitor. Terifiant la inceput, incitant dupa."


Toni Collette si dieta macrobiotica


Secretul siluetei lui Toni este acelasi ca si in cazul Madonnei si al actritei Gwyneth Paltrow - dieta macrobiotica.


Helen Mirren se antreneaza ocazional

In ciuda varstei destul de inaintate, Helen este posesoarea unui corp de care femei cu mult mai tinere decat ea ar fi mandre sa-l aibe.
Aceasta declara ca silueta ei se datoreaza unei diete sanatoase si a unor exercitii usoare pe care le practica ocazional. "Sunt foarte norocoasa ca am o buna constitutie. Merg la sala de gimnastica ocazional, dar fac mult sport plimbandu-mi cainii."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod