Cameron Diaz este vegetariana

Cameron Diaz reuseste sa cucereasca atat femeile cat si barbatii cu frumusetea si stilul ei increzator. Actrita de 34 de ani reuseste sa fie in acelasi timp frumoasa si jucausa, pastrandu-si un spirit tanar.
Nascuta in California si cu un tata cubanez, singura trasatura latina notabila este numele acesteia. "Radacinile latine sunt foarte puternice. Toata viata mi s-a intamlat ca persoanele sa nu ma creada ca sunt hispanica, datorita parului blond si a ochilor albastri."


"Sexul te scapa de stres"

Fosta iubita a cantaretului Justin Timbarlake crede ca modul ideal de a scapa de kilogramele in plus si de a te pastra sanatos, il constituie sexul. "Sexul este o incredibila metoda de a scapa de stres. De fapt, cred ca este bun pentru orice. Ar trebui sa-i acordam mai mult timp din viata de zi cu zi. Am fi cu toti mult mai fericiti."


"Oricare dintre noi poate arata fabulos"


Despre frumusetea existenta la Hollywood, actrita declara: "Daca ai echipe intregi de machiori, stilisti si nu-ti lipseste nici lumina potrivita, atunci oricare dintre noi poate arata fabulos." Actrita nu lasa ca aspectul fizic sa se interpuna intre ea si cariera, renuntand la aspectul obisnuit atunci cand rolul ii cere. Cine a vazut filmul acesteia "Being John Malkovich" stie ca actrita nu se fereste sa-si schimbe look-ul pentru a-si face meseria.


Secretul frumusetii - apa

Tenul actritei, fiind predispus la acnee, a constituit mereu subiectul multor discutii ale expertilor in frumesete de la Hollywood. Cameron declara ca bea foarte multa apa si acest lucru o ajuta sa se fereasca de acnee, iar tenul ei este hidratat, proaspat si tanar.


Cameron este vegetariana

Iata cateva sfaturi pentru mentinerea sanatatii si a frumusetii: "Nu stiu daca acestea sunt secretele frumusetii, dar ce ma ajuta pe mine sa ma pastrez in forma si sa ma simt bine, sunt antrenamantele zilnice, jocurile in aer liber si faptul ca fac dragoste des."
Cat despre dieta alimentara, Cameron face parte din vedetele vegetariene.


Ruj pentru obraji

Unul dintre secretele machiajului actritei este acela ca aceasta foloseste rujul pentru a da culoare obrajilor, mai ales atunci cand grabita. Pentru a-si pastra tenul proaspat si hidratat, Cameron foloseste o crema hidratanta neuleioasa. Actrita a apelat si la chirurgie pentru nasul ei, dar din motiv ca acesta fusese rupt de patru ori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod