Antreneaza-te ca o vedeta

Sunt aproape la fel de celebrii ca si vedetele de care se ocupa. De multe ori reusesc sa faca lucruri incredibile, sa schimbe total siluetele vedetelor si sa le motiveze.
Iata trei dintre antrenorii personali ai vedetelor:
 
  • Bob Greene a ajutat-o pe Oprah Winfrey sa scape de 38 de kilograme si sa se pregateasca pentru maraton;
  • Ray Kybartas a fost cel care a indrumat-o pe Madonna in "marea transformare";
  • Karen Voight a antrenat vedete precum Tina Turner, Elle MacPherson si Paula Abdul.

Invata din sfaturile acestora.


Bob Greene: Conteaza sanatatea, nu aspectul fizic

Mesaj: "Foarte putine persoane duc o viata echilibrata. Majoritatea persoanelor fac excese alimentare si uita de sport. De obicei, aceste lucruri se intampla datorita stresului, iar oamenii isi gasesc alinare in mancare. Din acest motiv, persoanele care au probleme cu greutatea trebuie sa-si analizeze trecutul si sa afle ce problema a declansat aceasta nevoie de a manca in exces."  

Cea mai frecventa greseala in antrenamente: "Este total gresit sa te concentrezi pe aspectul fizic si nu pe sanatatea ta. Prioritatile din viata oricaruia dintre noi ar trebui sa fie: sa ne mentinem activi, sa manancam sanatos si sa ne simtim bine. Rezultatele nu vor intarzia sa apara."

Cum poti scapa de kilograme: "Totul consta in intensitate antrenamentelor. Daca o persoana isi doreste sa slabeasca, are nevoie de cel putin 20 de minute pe zi de antrenament, 5 zile pe saptamana."

Sportul si sanatatea: "Toata lumea stie ca sportul este important pentru sanatate, dar foarte putini practica."


Karen Voight: Distreaza-te in timpul antrenamentelor

Cum poti obtine rezultate vizibile: "Gaseste-ti o activitate care sa-ti faca placere. Astfel vei astepta  ora de antrenament cu nerabdare si ca pe o ocazie de a te distra si de a te relaxa."

Ce este "la moda" in materie de sport: "Cursurile de yoga, pilates, bicicleta statica si activitatile in aer liber."

Cand apar rezultatele: "In prima luna de antrenament regulat, vei incepe sa simti diferenta. In a doua luna este posibil sa vezi diferenta. In cea de-a treia luna, ceilalti vor observa diferenta."


Ray Kybartas: Sportul te energizeaza

Mesaj: "Multe persoane isi neglijeaza corpul, iar acesta devine locul unde stresul, depresia si bolile se instaleaza. Activitatea fizica inlatura tensiunea si ajuta la obtinerea pacii interioare. Sportul ajuta si la insanatosirea sufletului."

De ce majoritatea renunta la antrenamente: "Acestia isi doresc rezultate imediate si nu gasesc placere in practicarea sportului. Nu te gandi la cum vei arata dupa ce termini sedinta de exercitii, doar iesi afara si bucura-te de miscare."

Conceptii gresite: "Multi cred ca activitatea fizica ii epuizeaza, insa oboseala o poti obtine mai repede stand degeaba. Sportul te energizeaza."

Pentru cele mai bune rezultate: "Surprinde-ti corpul cu diferite activitati, pentru a-l obliga sa se adapteze in mod constant diferitilor stimuli."

Sfat: "Atitudinea este mai importanta decat tehnica. Scapa de gandurile negative si nu incerca sa gasesti cele mai bune metode de a economisi energie. Pastreaza o atitudine pozitiva si acorda cat mai mult timp miscarii. Spala masina, lucreaza in gradina, lasa televizorul si iesi la o plimbare. Cand vei invata sa iubesti miscarea, vei deveni mai sanatos fizic, mental si spiritual."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramona pe 27 Oct 2008, 12:49
    Sfat

    Este un sfat ffffffffffffffffff bun

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod