Anne Hathaway s-a antrenat 6 luni pentru "Get Smart"

Frumoasa actrita Anne Hathaway a fost nevoita sa se antreneze timp de 6 luni pentru filmul "Get Smart" care va aparea in 2008.
Pentru a interpreta rolul "Agentului 99" alaturi de Steve Carell, Anne s-a antrenat alaturi de Ramona Braganza, cea care a "modelat" corpul actritei Jessica Alba. "Nu ma pot indoi de profesionalismul Ramonei. Este o antrenoare grozava si acest lucru este dovedit de rezultatele obtinute. Jessica arata minunat. Dar eu nu-mi doresc sa arat la ce Jessica, iar acest lucru i l-am comunicat si Ramonei," declara Anne.

Actrita nu a fost nevoita sa slabeasca. Inainte de filmari directorul Peter Segal i-a spus ca este multumit de felul in care arata.
"Barbatii de la Hollywood adora femeile slabe si le obliga astfel sa slabeasca. Eu, insa, am fost norocoasa."

Totusi, Anne si-a dorit sa fie in forma pentru cascadorii dar si pentru rochiile de ocazie. Asa ca Anne a apelat la o dieta usoara si a facut cateva schimbari in programul de antrenament. "Am antrenat-o asa cum as face cu un atlet pentru ca are nevoie de agilitate si echilibru in cascadoriile de la filmari. Asa ca am sfatuit-o sa faca totul stand in picioare sau intr-un picior," povesteste Ramona.


Rezultatele? "Am adaugat muschi si am pierdut cativa centimetri. Sunt foarte mandra de faptul ca nu m-am chinuit foarte mult, ca alte vedete. Am facut totul in modul meu. Pentru micul dejun aveam legume inabusite si oua. M-am asigurat intotdeauna ca mananc consistent si sanatos. Cand esti concentrata asupra antrenamentelor si asupra rolului nici nu simti ca ai sarit peste desert sau ca te-ai lipsit de paine la mese."

Dupa regimul alimentar pe care a fost nevoita sa-l urmeze pentru "The Devil Wears Prada", "devenisem foarte slaba.
Consumam doar fructe, legume si peste. Nu recomand aceasta dieta. Si eu si Emily Blunt eram foarte infometate."

Pentru rolul din "Get Smart" actritei i s-a cerut un posterior puternic. Pentru a-l obtine, Anne recomanda urmatorul exercitiu: "Foloseste un scaun sau o banca si ridica-ti corpul cu ajutorul unui picior pe scaun. Sunt recomandate 10 repetitii pentru fiecare picior, 3 - 5 seturi."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod