Andreea Raicu mananca supravegheat

Plina de stil, zambitoare mai tot timpul si gata sa-ti raspunda laorice intrebare. Si, ca si cum toate astea nu ar fi fost suficiente,are si o silueta pe care pica bine orice model de haina.

Chiar dace este mereu in forma, Andreea Raicu nu are o retea exactapentru dieta. Este o adevarata gurmanda, asa ca ii este foarte greu sase abtina de la a manca ceva. Faptul ca este pofticioasa e "un adevaratchin" pentru ea.

Si pentru a-si mentine silueta de invidiat, incearca sa isi controleze catmai bine regimul alimentar.
Din acesta a eliminat grasimile, prajelile,alimentele ce contin conservanti, carnea de porc, painea si bauturileacidulate. Este destul de stricta cu silueta ei, nu?

Iar atunci cand simte ca s-a ingrasat cu 2-3 kilograme, nu face altcevadecat sa manance disociat. Cum? O zi peste, o zi legume sote, in alta pui,in o alta zi orez. Nu le consuma intr-o anumita ordine ci in functie defelul cum se simte. Tine aceasta cura pana cand ajunge la greutatea pecare o doreste.

Nu are suficient timp liber, asa ca merge destul de rar la sala.
Insaatunci cand tine o cura de slabire face tot posibilul sa strecoare inprogram si ora de fitness, pentru ca "e foarte important sa mergi lasala in timp ce tii cura de slabire", ne spune Andreea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod