Abdomene celebre

Macar o data ai admirat o vedeta si ai invidiat-o pentru corpul pe care il are si pentru abdomenul plat si frumos lucrat. Crezi ca exista secrete? Iata cateva dintre celebritatile cu cel mai frumos abdomen si metodele prin care si-l intretin.
Desi nu face gimnastica, abdomenul lui Michelle Rodriguez se datoreaza celor 6 kilometri pe care ii alearga zilnic si a excluderii de carbohidrati sau dulciuri din alimentatie.    
    
Eva Longoria poate ca este o "nevasta disperata" dar nu este "disperata" in legatura cu dietele. "Mananc mult si nu tin diete." atunci cum reuseste sa-si pastreze abdomenul plat? "Cred foarte mult in exercitiile fizice, iar daca ai o viata activa si te antrenezi de 3 - 4 ori pe saptamana, vei obtine un corp frumos si multa energie."

Un program incarcat, un bucatar personal si o gandire sanatoasa sunt ingredientele pe care Kelly Clarkson le foloseste pentru a-si pastra abdomenul plat, desi adora pastele si painea.
"Nu conteaza marimea hainelor, ci doar sa fii o persoana sanatoasa."
    
Forma fizica a actritei Keira Knightley este probabil sa fie rezultatul norocului sau geneticii, pentru ca vedeta din "Piratii din Caraibe" sustine ca nu a mai fost la o sala de gimnastica de cateva luni si ca nu face parte din persoanele care alearga cate 8 kilometri in fiecare dimineata. Regimul alimentar este format din paste sau orice altceva pofteste si o jumatate de sticla de vin pe care o bea noaptea.

Pink face parte din vedetele care stiu cum sa-si pastreze abdomenul tonifiat.
Mergand pe ideea ca varietatea este cea care condimenteaza viata, stilul de viata al cantaretei include o dieta alimentara vegetariana, iar activitatea desfasurata pe scena si alergarile pe plaja urmarindu-si cainii reprezinta obiceiurile sportive ale acesteia.
    
Poate ca posteriorul ei iti atrage toata atentia, dar nu poti sa treci cu privirea abdomenul frumos lucrat al lui Jennifer Lopez. Desi obisnuia sa urmeze un program de fitness strict, J. Lo sustine ca acum o ajuta faptul ca are parte de mai mult somn, dieta saraca in carbohidrati si, de asemenea, programul de yoga si exercitii cardio.    

Metoda actritei Christina Ricci de a se mentine include si antrenamentul in fata oglinzii pentru a se pastra motivata.    

Secretul unui abdomen frumos consta intr-o dieta alimentara sanatoasa si un program strict de exercitii.
Jennifer Love Hewitt are parte de 6 mese mici pe zi si un antrenor personal care o ajuta sa se mentina in forma.    
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mirela pe 13 Ian 2009, 20:04
    Hei!

    Voi chiar habar nu aveti cum arata vedetele astea? Jennifer Lopez, Pink,Christina Ricci, Keira Knightley, Eva Longoria au un abdomen superb!!! cel putin Pink le intrece pe toate...:)

    0
    0

  • Maya pe 15 Dec 2008, 20:35

    Cred ca nu ati ales cele mai bune nume... ale nu sunt abdomene k lumea... sunt de acord cu parerea anterioara.

    0
    0

  • Ema pe 16 Iul 2007, 21:22
    ASTEA,ABDOMENE CELEBRE?!VEZI SA NU!

    Vedete cu abdomene celebre ar fi NICOLE SCHERZINGER,FERGIE,CHRISTINA AGUILERA,JESSICA ALBA,SHAKIRA.In nici un caz uratele si balenutele de Kelly Clarkson,Pink,Eva Longoria!Voi habar n-aveti ce-i aia un abdomen plat,lucrat,celebru.Get lost!

    0
    0

  • Emut2a pe 16 Iul 2007, 21:16
    ASTEA,ABDOMENE PLATE?!VEZI SA NU!

    Vedete cu abdomene fabuloase ar fi NICOLE SCHERZINGER,FERGIE,CHRISTINA AGUILERA,JESSICA ALBA,SHAKIRA.In nici un caz uratele si balenutele de Pink,Eva Longoria si Kelly Clarkson.Voi habar n-aveti ce-i un abdomen plat,lucrat sau celebru,get lost!

    0
    0

  • olimpia pe 19 Iun 2007, 07:42
    ma lasi?

    ma lasi?mai lasa-ma cu eva longoria si alte astea,zii si tu de gospodina noastra romanca,abdomen plat?da,caratul copiilor pe la crese,gradi,a bagajelor,asudatul prin bucatarie si pe la dat cu aspiratorul,asta da abdomen plat.daca tot vreti sa dati sfaturi,fiti mai paminteni,nu ne mai dati exemple din alta lume.pa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod