5 sfaturi pentru un corp de vedeta

Majoritatea ne dorim sa pierdem in greutate si sa aratam bine, in special acum la sfarsit de an. Dar cu greu rezistam tentatiilor culinare care nu fac bine siluetei sau unui program de antrenament, mai ales ca rezultatele nu se vad imediat.
Cum reusesc vedetele?  Celebra antrenoare Sarah Williams raspunde acestei intrebari.


Carol Vorderman - Trezeste-te devreme

"Carol este foarte ocupata si, din acest motiv, ii place sa se antreneze foarte devreme, antrenamentele fiind primul lucru pe care il face dimineata. Daca sare peste antrenament ziua va fi lipsita de energie. La 6:30 ne intalnim pentru a merge la sala. Desi are un program destul de incarcat, isi face timp pentru sport si prefera sa faca sedinte lungi de antrenament."


Charlie Brooks - Un prieten care sa te sprijine

"Sa pierzi in greutate este mult mai greu atunci cand o faci singur.
Charlie detesta sa fie singura. De exemplu daca merge la restaurant, trebuie sa se abtina de la anumite mancaruri si din acest motiv vrea ca eu sa fiu acolo, pentru a nu face asta singura. Chiar se intampla sa ma sune atunci cand ia masa si imi cere sfatul in privinta alimentelor. Stie ce trebuie sa consume dar ii place sa ma stie aproape, gata sa-i dau un sfat sau sa o incurajez."


Lucy Benjamin - Evita tentatiile

"Nu poti avea un regim sanatos daca esti inconjurat de alimente nesanatoase.
Lucy nu tine astfel de produse in jurul ei si isi prepara mancaruri sanatoase, cum sunt supele gatite acasa, si astfel reuseste sa reziste tentatiilor. Este greu sa rezisti cand esti inconjurat de ispite. Sfatul meu este sa nu te duci niciodata la cumparaturi infometat, pentru ca poti fi tentat sa cumperi produse nesanatoase. Daca nu le ai in bucataria ta nu ai cum sa le consumi."


Claire Sweeney
- Stabileste-ti telul

"Claire are doar o greutate in minte pe care incearca s-o evite.
Cand ajunge la aceasta greutate stie ca a cam exagerat cu mancarea. Atunci incepe dieta si antrenamentul. Claire adora sa incerce lucruri noi. A incercat si pilates si exercitii cu mingea de gimnastica. Ambele sunt destul de dificile, insa cu rezultate destul de rapide."


Katy Hill - Foloseste o fotografie pentru a te motiva

"Katy are multe fotografii cu ea atunci cand are corpul pe care si-l doreste, dar si cand nu. Dupa ce a nascut si-a dorit sa-si recapete silueta, asa ca a privit pozele mai vechi pentru a se motiva.
Privindu-le a realizat ca poate reveni la vechea greutate si a raspuns mai bine antrenamentelor."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Prfoa pe 5 Dec 2007, 18:59
    Sunt adepta motivatiei lui Katy Hill

    Si eu am inceput o cura de slabire, dupa ce m-am vazut intr-o poza in care aratam oribil de grasa si umflata. Am slabit peste 16 kg in 5 luni si ma simt excelent. Daca vrei, poti.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod