Un stil de viata activ pentru o digestie sanatoasa

Sistemul tau digestiv nu va fi lenes daca nici tu nu esti! Mentinerea unui stil de viata activ este un aspect esential al sanatatii digestiei. Dar daca acest fapt nu te motiveaza indeajuns sa faci miscare atunci iata inca 5 motive pentru a fii activ.
Pastrarea unei greutati echilibrate
Exercitiile fizice regulate te vor ajuta sa iti stabilizezi greutatea. Dar nu te recompensa cu dulciuri pentru efortul pe care il faci! De ce sa nu savurezi mai bine o Activia delicioasa? Ea iti aduce si proteine pentru muschi, si calciu pentru oase puternice.

Cresterea rezistentei fizice
Atunci cand incepi sa faci exercitii fizice, initial vei gafaii si vei obosi foarte repede. Dar treptat capacitatea pulmonara va creste si vei vedea ca poti sa tii ritmul si chiar sa il cresti fara a te simti epuizat.

Accelerarea circulatiei
Activitatea fizica iti imbunatateste circulatia sangelui, inima este la randul ei exersata, si arterele si venele devin mai elastice.
Consulta-ti insa medicul inainte de a incepe un regim de exercitii mai drastic.

Marirea flexibilitatii articulatiilor
Mersul pe jos, mersul cu bicicleta, inotul – toate aceste activitati ajuta foarte mult la mentinerea flexibilitatii si supletei articulatiilor. Te poti apuca de exercitii in apa sau sub apa, - un curs de gimnastica acvatica, de exemplu – pentru a oferi articulatiilor tale miscarea de care au nevoie.

Imbunatateste-ti starea de spirit
Pe langa o dieta necorespunzatoare, stresul este un factor principal al problemelor de digestie.
Vrei sa elimini stresul? Fii activ! Cand faci miscare, mintea se deconecteaza de la grijile zilnice. O ora pe role poate face minuni si pentru corpul tau dar si pentru starea de spirit!

Pastrarea unei greutati echilibrate
Exercitiile fizice regulate te vor ajuta sa iti stabilizezi greutatea. Dar nu te recompensa cu dulciuri pentru efortul pe care il faci! De ce sa nu savurezi mai bine o Activia delicioasa? Si sa impusti astfel doi iepuri deodata?

Pentru ca Activia de la Danone te poate ajuta si sa iti reglezi tranzitul intestinal lent, datorita fermentului unic Bifidus Essensis.
Astfel ai la indemana o metoda usoara, placuta si naturala prin care poti scapa de neplacerile care insotesc un astfel de tranzit intestinal: balonare, flatulenta, chioraituri la nivelul burtii sau dureri abdominale.

Eficienta ei a fost dovedita prin studii clinice la nivel international, dar si printr-un studiu de marketing efectuat chiar in Romania. Concluzia acestui studiu: 97% din femeile din Romania cu probleme de tranzit intestinal au declarat ca se simt mai bine dupa 14 zile de consum zilnic de Activia.

Pentru a descoperi cum functioneaza Activia, ce este Bifidus Essensis si alte sfaturi pentru o digestie sanatoasa, intra pe www.activia.ro




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod