Sănătate. 5 batoane proteice care te ajută cu adevărat

Descoperă cele mai bune produse pe care te poţi baza pentru o gustare nutritivă atunci când eşti pe fugă! Sunt uşor de transportat ca să le ai la îndemână.

 

Cum să alegi cele mai bune gustări? Ceea ce trebuie să reţii este faptul că o gustare este bine să conţină proteine, deoarece acestea sunt esenţiale pentru senzaţia de saţietate şi pentru că nu te îngraşă.

Deoarece batoanele proteice sunt cele mai potrivite gustări uşor de transportat peste tot cu tine trebuie să ştii cum să le alegi pe cele sănătoase.

Nu orice baton proteic din comerţ este sănătos şi trebuie să citeşti cu atenţie eticheta cu ingrediente pentru a te asigura că ai ales bine.

Noi am făcut o selecţie de batoane proteice care există pe piaţă şi care conţin doar ingrediente 100% naturale. Acestea sunt gustările potrivite pentru tine sau pe care le poţi lua înainte de un antrenament intens.

1 din 6

1. Baton cu seminţe de cânepă Canah

Aceste batoane le găseşti în două sortimente: ciocolată sau smochine. Au la bază seminţele de cânepă care constituie o sursă bună de acizi graşi omega-3, proteină completă şi fibre. Astfel că acest baton este o gustare sănătoasă şi echilibrată, având doar ingrediente naturale. Nu conţin zahăr adăugat, ci doar dulceaţa fructelor uscate.

Ingrediente: curmale, seminţe de cânepă decorticate total şi parţial (17%), migdale, caju, pudră şi mas de cacao (7%), nucă de cocos.

Un baton are 180 de kilocalorii. Poţi să-l cumperi de AICI sau din magazinele naturiste.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod