Idei pentru masa de Paște: tradiție și delicatese

La ce te gândești când auzi de Paște? Pentru mine, Paștele înseamnă familie și povești în jurul mesei, de cele mai multe ori în aer liber. Acesta a fost motivul pentru care am preferat mereu Paștele în locul Crăciunului.
Dacă ai început deja să te gândești, ca și mine, la masa de Paște și la ce vei pregăti pentru cei dragi, s-ar putea ca ideile de mai jos să-ți prindă bine!

Cum pregătim masa de Paște


Lalele și liliac, tradiție și finețuri pe masă


Bucuria mea de sărbătorile Pascale nu stă numai în reunirea cu cei dragi, mâncăruri, tradiție și ouă colorate, ci și în flori. Nu există perioadă mai frumoasă în an ca cea a lalelelor, liliacului și mărgăritarelor! Nimic nu-mi umple inima de bucurie ca o masă de sărbătoare însuflețită cu cele mai frumoase flori de pe lume. Aș mai pune și bujori dacă ar înflori, dar ei sunt mai răbdători și așteaptă vara.

Mâncăruri alese și delicatese


Chiar dacă există câteva feluri de mâncare tradiționale, de la care nu ne abatem niciodată, bucuria stă și în mici delicii pregătite cu grijă pentru așa o ocazie specială. Anul acesta, în ajutor ne vine și gama Deluxe, de la Lidl, în ediție limitată, care a pregătit o ofertă ”delicioasă” pentru Paște. Ideile propuse pentru mesele festive delicioase sau cadourile dulci sunt nenumărate și numai bune de făcut bucurii celor dragi. 
 
De acum și până de sărbători, în magazinele Lidl din toată țara, puteți descoperi săptămână de săptămână produse noi din gama Deluxe. După cum ne-am obișnuit, vom găsi în această gamă specialități gourmet & premium, la prețuri Lidl: o selecție variată de produse și specialități festive, de la mâncări rafinate, până la cadouri pentru cei dragi, toate la un preț accesibil. 

Băuturi fine și selecție de brânzeturi 


Dacă ar fi să alegi câteva brânzeturi, ar fi misiune imposibilă să faci asta cu brânzeturile din gama Deluxe. Brânză Camembert artizanală, brânză Blue Stilton, la prețul de 16.99 lei fiecare sau Brie umplută la 11.99 lei sau Burrata de bivoliță la 10.99 lei sau Roquefort la 9.99 lei? Poți alege? Nu mai bine faci un platou cu toate?

Și selecția de băuturi este variată. Toscana rose demisec la 26.99 lei, rom Baragua Vieho, celebrul rom din Republica Dominicană, învechit 3 ani, la 44.99 lei sau Mithus, Vigneti del Vulture, un rose italienesc la 27.99 lei sau ginul irlandez Wild Burrow la 56.99 lei sunt câteva piese de rezistență cu care nu veți da greș la masa de Paște. 

Fructe de mare și deserturi


Ideale pentru a pregăti fără efort o masă festivă, ingredientele inedite din gama Deluxe pot fi integrate în rețete simple cu care să-i surprinzi și să-i încânți pe cei dragi la masa de Paște. Creveții uriași White Tiger, uleiurile de măsline, sortimentele de sare de Himalaya sau inelul de creveți cu sos chilli și minicaracatițele în ulei de măsline sunt, din nou, câteva produse pe care ar trebui să le alegi pentru o masă delicioasă.
Iar deserturile  surprinzător de bune - torturi cremoase, sufleuri, praline, macarons, profiterol, tiramisu, trufe, brioșe, baclava sau înghețată îți vor face din nou imposibilă alegerea.

Poți consulta AICI catalogul Deluxe ca să te convingi.

Suprizele Deluxe


Gama Deluxe ne-a pregătit și premii inedite în acest an. Pe lângă noutățile din meniu, masa de Paște vine și super premii, pe care le poți căștiga urmând câțiva pași simpli. 
Până pe 16 aprilie 2023, dacă faci cumpărături de la Lidl de cel puțin 100 de lei și ai pe bon și un produs Deluxe, te poți înscrie în concursul Deluxe. Trimiți codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1817 sau pe surprize.lidl.ro/deluxe și poți câștiga:

• 1 x BMW Seria 5
• 3 x Frigidere Samsung Family Hub Side by Side
• 5 x Soundbar JBL
 
 

Asta dacă mai era nevoie de motive în plus pentru a alege produsele Deluxe.

Sărbători fericite!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod