CARE ESTE STILUL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS, OPTIM PENTRU TINE?

“Te-ai gandit vreodata ca cele mai multe dintre afectiunile de care suferi sau vei suferi, precum si raspunsul lor, nu intotdeauna satisfacator, la tratamentul conventional se datoreaza si unor dereglari ale functiei si structurii diverselor organe si tesuturi? Din motiv că acestea nu si-au primit, timp indelungat, cantitatile necesare din micronutrientii esentiali cu care au fost proiectate de natura sa functioneze.“ (Dr. Albu Horatiu, Preşedinte Societatea Romana de Nutritie Ortomoleculara).
Haide să facem împreună încă un pas pentru un stil de viaţă sănătos şi delicios!

Magazinul BIO Natural îţi oferă, ţie şi întregii familii, remedii naturale, special şi atent selectionate pentru a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor tuturor celor preocupaţi de sănătate. Şi tuturor celor conştienţi că sănătatea se construieşte prin stilul de viaţă de zi cu zi.

Bazandu-ne filosofia pe unul dintre principiile ancestrale, şi anume ca “Lucrul bine facut si lui Dumnezeu ii place!”, ne propunem sa iesim din tiparele societatii de azi, special pentru tine.

Si sa venim in sprijinul fiecaruia, punandu-ţi la dispozitie produsele şi suplimentele alimentare de care ai nevoie pentru un stil zilnic de viata sanatos si echilibrat.

Contează pe sprijinul nostru, venit direct din natură şi pe care îl găseşti în magazinul BIO Natural.

KITUL BIO PENTRU STIMULAREA SISTEMULUI IMUNITAR

Noi credem cu tărie că este mult mai simplu să previi decât să tratezi.

Aşa că îţi propunem, special pentru această perioadă, cât răcelile şi gripele încă ne dau de furcă, un kit BIO eficient în întărirea sitemului imunitar.

Un kit ideal pentru stimularea imunităţii, provenit 100%  din secretele şi beneficiile naturii.

1. Nectar de Portocale si Catina Alba, RABENHORST, 750 ml - 15.50 lei

Peste 70% fruct.
Rasfaţă-te cu aceasta gustoasa sursa majora de vitamina C naturala, care nu trebuie sa îţi lipseasca in lungile zile ale anotimpurilor umede sau reci! Bucură-te de acest delicios nectar obtinut prin prelucrarea atenta a celor mai gustoase portocale braziliene si a catinei albe europene de cea mai buna calitate. Catina Alba este o renumită sursa micronutritionalã bogatã mai ales in perioda de iarna-primavara a Emisferei Boreale. Aduce vitaminele C, E, B1, B2, PP, precum si alti antioxidanti ce sprijinã organismului în mentinerea unei bune imunitati, în protejarea arterelor si a capilarelor sangvine, în functionarea optimã a sistemului nervos. Vitamina C joaca roluri vitale, fiind implicata în importante procese biologice responsabile de mentinerea tineretii si vigorii organismului, precum si a sanatatii fiecarei celule.

Utilizare: 150ml nectar asigura 100% din D.Z.R (Doza Zilnica Recomandata) de Vitamina C.

2. BIO Vitaquell Ulei Extravirgin de Nuca de Cocos, 215ml – 25.4 lei

Nu este un ulei hidrogenat, ci un ulei natural si sănătos, obtinut prin presarea la rece a pulpei nucii de cocos. Dupa presare nu intervine nicio operatiune (rafinare, decolorare, dezodorizare etc), astfel încât uleiul îsi pastreaza integral mirosul si gustul exotic de nuca de cocos proaspata.    Nativ, îsi pastreaza starea solida pâna la 25ºC (se recomanda pastrarea sub aceasta temperatura) iar încalzirea usoara îl duce la stare lichida.

Acest ulei, foarte bogat în MCT (trigliceride cu lant mediu), este extrem de usor de digerat pentru sistemul digestiv uman.
Este ideal la prepararea mâncarurilor exotice sau la cele care fac parte din meniurile europene sofisticate.

Sau, pur şi simplu, poţi să îl consumi întins pe pâine, în cadrul unui mic dejun rafinat, asigurâd distinctie si delicatete.

Proprietatile cosmetice si afrodisiace ale masajelor cu acest ulei sunt unanim apreciate de sexul feminin!

3. BIO NaturGreen Desert de Ovaz si Fructe Rosii, 2x125g – 8.68 lei

Un desert dietetic,100% vegetal, nu conţine Lactoza, Proteine din Lapte, Colesterol, Conservanti, Coloranti, Glutamati.

Ideal să fie consumat zilnic, fiind o sursă minunată de Acizi Grasi Nesaturati si Fibre Alimentare (Inulina de Agave). Savurează-l şi bucură-te de gustul său plăcut şi de proprietăţi-le sale stimulatoare pentru sistemul imunitar! Daca simti nevoia de mai dulce, poţi adauga Bio Sirop de Agave cu Indice Glicemic Scazut sau un alt indulcitor Bio.

4. BIO ROTBACKCHEN Obraji Imbujorati pentru SISTEMUL IMUN, 750 ml – 17.73 lei

Suc Bio, fara adaos de zahar, bogat in Vitamina C si Zinc.

Sprijină-ţi cu Zinc si Vitamina C imunitatea ta şi a toturor celor dragi, de la mic la mare!  Deoarece organismul nu produce zinc, iar depozitele noastre natural sunt limitate, acesta trebuie introdus prin alimentatie.

ROTBACKCHEN Immune System este un cocktail de sucuri organice obtinute prin presarea la rece a mai multor fructe, fortificat cu doze dietetice de Vit.
C si Gluconat de Zinc - micronutrienti extrem de importanti in buna functionare a mecanismelor naturale de aparare ale organismului. Contine, ca sursa energetica doar zaharoza si dextroza fructelor constituente. Conform Societatii Germane de Nutritie (D.G.E), o portie de 150ml din sucul Nostru asigura 22,5-75% din zincul, respectiv 112,5-175% din Vitamina C necesare zilnic nouă sau copiilor.

5. VITAQUELL Ulei Virgin Nerafinat din Seminte de In, 250ml – 17.98 lei

Este un ulei de inalta calitate, presat la rece, nerafinat, caracterizat prin gust astringent-amarui si aroma specifica inului. Contine grasimi extreme de valoroase fiind cel mai bogat aliment în acid alfa-linolenic (55%) - cea mai importanta forma a acizilor omega 3-nesaturati. Este si motivul pentru care acest ulei foarte sensibil, trebuie pastrat maximum o luna dupa deschiderea sticlei si numai la frigider.

Vitaquell ţi-l pune la dispozitie în sticle de 250 ml, pentru a va fi la indemâna atît în meniurile europene reci traditionale, precum si în cadrul dietelor speciale. Utilizarea lui alimentara se face în mod deosebit ca dressing al salatelor reci de brânzeturi si cartofi. Daca vrei să îl foloseşti la alimente calde, adaugă-l doar la sfârsitul gatitului si doar la meniurile pe care le veţi consuma complet la masa respectiva. Datorita continutului foarte mare în acid alfa -linolenic si consecutiv, capacitatiii marcante de a lega oxigen, acest ulei nerafinat este cea mai buna alegere.

6.
Biscuiti de Casa Fara Gluten, 3 PAULY, 145g – 12.40 lei


Vrei o gustare delicioasă şi dietetic? Alege produsele dietetice de inalta calitate, fără lactoză, bogate în cereal integrale şi fibre alimentare insolubile, Veşti bune pentru cei care au intoleranţe la anumite alimente: în procesul de fabricatie nu s-au folosit lapte, ou, nuci, arahide, susan, soia, lupin!

7. ECHINACEA CU PROPOLIS SI VITAMINA C, Fares, 60 comprimate masticabile – 13.49 lei

Un comprimat asigura 47.8% din doza zilnica recomandata de vitamina C.

Descoperă şi tu sănătatea izvorâtă direct din natură în magazinul BIO Natural, din Str. Lânăriei nr. 79, Bucureşti.

Şi urmăreşte-ne noutăţile şi sfaturile pe www.facebook.com/pages/Bio-Natural.

Pentru o viaţă sănătoasă, printr-o alimentaţie sănătoasă, zi de zi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod